Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj pre paljenja nadrukati malo gorivo na AC pumpi. Moze biti da negde gubi pritisak u sistemu za dovod goriva.Imam mali problem na 539,kada upali (mislim na hladni start,prvo paljenje) ako mu ne dodam gas odmah se nako 1-2 sekunde ugasi a ako dodam gas onda trokira jedno 10-15 sec i posle sve normalno radi. Sta moze biti uzrok toga,pumpa i dizne su uradjene prosle godine negde u septembru.
Amerikan glava (moze i obicna ali da je dobra) i jaka mazalica, po mogucstvu pneumatska ili garazna. Jak pritisak i trebalo bi da probije.Da li ima nacin da to uspijem nekako probit,pokusavao sa procistit ali bezuspjesno
Amerikan glava (moze i obicna ali da je dobra) i jaka mazalica, po mogucstvu pneumatska ili garazna. Jak pritisak i trebalo bi da probije.
Moze i to ali ja sam mislio na ovakvo nesto. drzi lepo pritisak.Jel se to ne zove "pionir" mazalica (ako mislimo na istu stvar)
Taman trazim nesto po internetu i naidjem na ovaj zanimljiv uredjaj:
Gdje kupit ovo?
Nezanm engleski pa me zanima da li ovde prvo koristi neko ulje pa posle totmast,nesto slicno :
https://www.youtube.com/watch?v=Je0Jdyhegx4