putin
Član
Nisam znao da su tako vredni ti vdo meraci,ja sam imao 3 u nizu,vrv sa auta nekog skinuti,dao ih uz kombajn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obrtomer na IMT-u uništava predugačka sajla koja aksijalno pritiska mehanizam, i podere ga za par desetina radnih časova.
Potrebno je skratiti sajlu za par milimetara, toliko da nimalo ne gura mehanizam, i sat traje kod mene preko 5000 rč.
Dsa slini malo, ne bi bio problem, kod mene pušta i to dosta.Opet ce to negde sliniti. Hidraulika je to. Ako me direktno onda ce isparenja od ulja da se konenzuju. Probao i bakarne platne i aluminijske a i mg prstenove
Svaka cast ali sam se nagledao dosta 560 i 577 s crnim satovima i pootpadalim kazaljkama... Cak je i Bubu na svojoj sedmici izmjestao neke satove bas sto ih vibracije ubijaju...
Pumpa je već remontovana pre 3 godine, sada se menja samo semering.Pocerina@ koliko traktor ima radni sati kad je pumpa i orbitol za remont.Interesuje me koliko može da izdrži da se i ja pripremam.