Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skoro sam se bas informisao od drugara koji licno poznaje vlasnika Inis proiz.semeringa i pitam ga koja je to firma i kakva kad pravi po meni odlicne semeringe...Kaze >Covek radio dugo godina kao tehnolog u Vulkanu i normalno da je svo znanje i iskustvo preneo u svoju firmu<Inis Nis ima dobre silikonske semeringe.
Kod nas se dosta prodaju i Suptex semerinzi. Nisu preterano skupi a i nisu se lose pokazali. Rade radnju. Opet kad uporedim njega i Inis, ovaj drugi je dosta meksi i elasticniji.Skoro sam se bas informisao od drugara koji licno poznaje vlasnika Inis proiz.semeringa i pitam ga koja je to firma i kakva kad pravi po meni odlicne semeringe...Kaze >Covek radio dugo godina kao tehnolog u Vulkanu i normalno da je svo znanje i iskustvo preneo u svoju firmu<
Nemalo 80 staviv traktol 85Ja sipam Traktol M-80
Sigurno je pisano ali tesko mi je pronadjem u hiljadu stranica . Naime 558 pusta ulje iz motora na rupicu dole . Radjen je prije 2 godine stavljen umjesto pletenice onaj gumeni semering sto se navlaci ali vec nakon mjesec dva ponovo je propiso. Neki kazu da je to i nemoguce rijesiti navodno se pomjeri radilica i sta ja znam . Dali se moze uraditi i sta je tu bitno ?