sova
Član
Ovo je za USA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fino radi. Samo si umesto crvenog trebao koristiti crni Victor Reinz silikon. Dosta je cvrsci od ostalih.
Eve resenieDali se setvesira avtomat za alanser od imt539 iskra model
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Bio je u Bijeljini jedan ovakav, uvezen iz USA (kod onih likova što uvoze Zetore). Ja sam ga vidio kad su ga popravljali, mjenjač bio rasturen ali je traktor bio odlično odradjen, ova hidraulika uživo stvarno strašno moćno izgleda.
Sigurno je pisano ali tesko mi je pronadjem u hiljadu stranica . Naime 558 pusta ulje iz motora na rupicu dole . Radjen je prije 2 godine stavljen umjesto pletenice onaj gumeni semering sto se navlaci ali vec nakon mjesec dva ponovo je propiso. Neki kazu da je to i nemoguce rijesiti navodno se pomjeri radilica i sta ja znam . Dali se moze uraditi i sta je tu bitno ?
Dali se setvesira avtomat za alanser od imt539 iskra model
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Nemoguće malo sutra! Proveri zaptivač kartera tj plutani polumesec. Vrv je do njega problem jer se spržio-skupio pa ne dihtuje.
Prasav kaj eden elektricar i vika deka ne se poprava i zamenet e so nov fala i pozdravTaj je kupio moj rodjak, pisao sam tada o tom traktoru, i slike sam postavljao ovdje. Zato sam i skontao da je ovaj iz USA, jer izgledaju identicno, cak i gume.
- - - - - - - - - -
Sta je radjeno Momo, motor ili semering, ako je motor radjen i radilica nema axijalnog lufta kvalitetniji semering i mora drzati.Mada moze piskati i na plutani zaptivac kartera (u obliku polu-mjeseca), sto rece Sinisa.
- - - - - - - - - -
Moze da se sredi, odpertla se i zamijene se kontakti i kotva, obicno je to problem, svaki elektricar to moze uraditi.
'sam ti rek'o Momo? Mada i semering zna biti govn.... Pardon,stolica. Recimo plavi semering (valjda beše Dalmikov. ili higum...nzm) mi se lošije pokazao od crvenog bilo kojeg. Onda npr bilo je jedno vreme u ponudi semerinzi sa većom rupom za šarafe-vijke,pa se te rupe pri stezanju poklope sa rupama povrata ulja i o'ma moča. Pa smo imali slučaj na 542 da su majstori pomešali šarafe od štendera pa opet ulje moča.... i tako. Svakakvih vaginalija je bilo! I biće.