Bobo
Član
Navodno da na s46 nije ista glava kad se radi o turbo i obicnom motoru, moguce da je ista prica i za s44...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovim si me samo prisetio da kada sam letos hteo kao da probam nebi li mu jos malo bolje podesio pretpaljenje,na fiberu odvrnem jedan sraf i samo ga pipnem da okrene fiber za pola kruga a on upali,i tako me zezalo vise puta pa sam morao da drzim povucenu rucicu za gasenje da nebi upalio.Spor jeste anlaser ali kada je motor dobar nista mu ne fali,pa oni stari traktori koji su se na kurblama palili zar ih je covek rucno mogao brze okrenuti pa su palili.Dragane zašto bi to radio rjetko ko to prepravlja ako je alnaser u redu i dobar motor mora da pali
Navodno da na s46 nije ista glava kad se radi o turbo i obicnom motoru, moguce da je ista prica i za s44...
Zar to ne zna neki tvoj komšija ili pak kolega iz susednog sela?
U pravu si sad sam gledao, glava je ista ali blok nijeNego,evo proverio ja moju arhivu,i nemam baš nešto puno podataka ali kaže 'vako..
Klipovi nisu isti. Različita im je visina od osovine do vrha,ukupna visina,vrh klipa,osovina i broj karika (imam dimenzije ako nekog zanimaju)
Klipnjače nisu iste-prečnik.
A radilica,ležajevi,ventili kao i vodjice su iste. Mada za radilicu nisam 100 siguran,za ostalo jesam.
Nego,evo proverio ja moju arhivu,i nemam baš nešto puno podataka ali kaže 'vako..
Klipovi nisu isti. Različita im je visina od osovine do vrha,ukupna visina,vrh klipa,osovina i broj karika (imam dimenzije ako nekog zanimaju)
Klipnjače nisu iste-prečnik.
A radilica,ležajevi,ventili kao i vodjice su iste. Mada za radilicu nisam 100 siguran,za ostalo jesam.