nesto2
Član
Moze oba dela na 558 da se rasture i da se kupe nove zice i ubace. Ko je uporan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ne samo ferode vec komplet sa metalom.Posto se kod mene razlokale rupe pa ima lufta.Ja sam u Juselu kupio Cobestove gurtne. Svaka rupa je pasovala. Samo lepo zanitovao nitne. Desi se nekad da skart serija zavrsi u prodaji, obicno po vaserima pa eto onda problema.
El je kvalitet?Kod Ljubicevca
Ja kupio u Palanci na vasaru.Dzabe pare.A gde bi imalo za kupiti kuciste za suvi filter kao na novim imt traktorima? ja nesto trazio po oglasa ali nema.
Kupi žicu od mtz-a. Ili kupi kompletno kućište od imt-a..gledao kod jusela nema posebno žice ,
Ima kod mene radnja što pravi sve vrste filtera. Ja sam pre dve godine uradio obadve mrežice, raspertluju se punktovi, savije se u cik-cak nova mrežica i ponovo se vrati i zapunktuje. Nije to skupo a vredi mnogo, ako nekom treba broj šaljem na pp da nebi ispalo reklamiranje.jeli ko rasturo filter za vazduh i dali se može da se manjaju samo oni ulošci za donji znam da ima da se nabavi posebno i lonce za gornji neznam ili mora celo kucište da se menja zbog gornjeg uloška za traktor 558 mokri filter za fazduh
može kolega daj broj na pp neka ima možda zatreba ovaj mojuništen nacisto sve polomljen i posecen i pokrivljen narocito gornji danas sam skinuo ceofilter i ima šta da se vidi samo maskiran da ima mrežica.Ima kod mene radnja što pravi sve vrste filtera. Ja sam pre dve godine uradio obadve mrežice, raspertluju se punktovi, savije se u cik-cak nova mrežica i ponovo se vrati i zapunktuje. Nije to skupo a vredi mnogo, ako nekom treba broj šaljem na pp da nebi ispalo reklamiranje.
Ta pumpa mi nije izdrzala ni godinu dana otisao semering i lezajevi ,onda kupio neku koju proizvode u HR bila jeftinija 2-3% od Tesanjske , citava gusana i radi vec duplo vise i nema problema, pretpostavljam kvalitetniji semering ugradjen , a i traktor mi je sada tezi za 2kg kolika je razlika gusa i aluminijuma i odma bolje vuce zbog tezine .