IMT

1. Cime zakrpiti onu cev koja vodi vodu iz hladnjaka na 539 (neposredno pored treceg ventila za ispustanje vode iz istog?

pojavila se rupica, taj ventil ostao zatvoren kada sam ispustio vodu? Lemiti ili variti?

2. Gime sa dzipa (25/65/16), sam stavio na drugi 539 napred, ali su knap, malo fali da ne zakace u viljusku, dajte ideju kako da ih pomerim malo spolja
Hvala

1. Cime zakrpiti onu cev koja vodi vodu iz hladnjaka na 539 (neposredno pored treceg ventila za ispustanje vode iz istog?

pojavila se rupica, taj ventil ostao zatvoren kada sam ispustio vodu? Lemiti ili variti?

2. Gime sa dzipa (25/65/16), sam stavio na drugi 539 napred, ali su knap, malo fali da ne zakace u viljusku, dajte ideju kako da ih pomerim malo spolja
Hvala
lemiti, nikako variti..

Ovako je kod mene prikljucak cijevi od goriva za grijac. Dali ovde ima neki ventil il je to kao neka posuda, posto gorivo samo curi kad odvrnem cijev sa grijaca

Ne,ne nije losa zamisao i ne moze je zameniti T racva,jer je lepo covek vec rekao da kada odvrne cev tece nafta,to mu je i namena znaci rezervar za napajanje grejaca.

Vidis, svakog dana nauci covjek nesto novo... Vidjao sam ovaj dio na traktorima ali nas to nema i koliko znam nikad nije ni imao. Uvijek sam se pitao cemu sluzi taj dio ali nikad nisam ni zagledao oko toga previse.

Na 558 ga imam i na 533 a na s46 video sam na slikama da treba da ga ima ali ga neko izbacio ranije pa ga nemam i naravno ni grejac nije vise u funkciji,kod komsije na 539 mislim da ga nema a do grejaca je izvedeno sa gornje strane od povrata sa filtera.

Ja bas moram pogledati odakle moj grijac na 539 dobiva gorivo... Zbilja to nisam pratio nikad. Znam da ni jedan moj traktor ni bager ni kombajn to nemaju...

Na 539 linijska pumpa grijač dobija gorivo preko povrata sa filtera .539 sa rotacjonom pumpom ima malu posudu na rezervaru kao 533. To pouzdano znam jer imam sve tri opcije traktora u blizini.

Nazad
Vrh