Tu ti je isto pravilo kao i za helikopterske.Isto pravilo važi za sve motore.Jedino ne znam za avionske kako je kod njih propisano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu ti je isto pravilo kao i za helikopterske.Isto pravilo važi za sve motore.Jedino ne znam za avionske kako je kod njih propisano.
Zetor 5011 ima 45 konja i gume 14.9 ali je 1000 puta sposobniji nego imt 549 ja mislim da bi 549 bio samo slabiji sa tim gumama....nemojte mi zamjerit ja sam samo reko svoje mišljenje
Pa sta ces onda u IMT temi?Ma zetor je zakon
Gori vatra gorii
jedno crevo ide na vodenu pumpu to je za dovod vode a drugo crevo se kaci na termostat i tamo imas sa strane rupu i to je za vracanje vode iz tog malog hladnjaka za grejanjeRazmisljam na neki nacin ugradit grejanje na 577 i razmislajm ovako nesto spojit http://www.ebay.de/itm/Heizlufter-1...983348?hash=item4b0a1963f4:g:5VgAAOSwPCVX9iow
Pretpostavljam da na ova dva prikljucka treba dovest vodu iz hladnjaka ali koliko mi se cini na vodenoj pumpi ima samo jedan sraf gde se moze nakacit crevo gde sad drugo crevo spojit?
Takodje mi temperatura ne prelazi 60 stepeni pa bi i termostat trebao zamenit jer neverujem da ce dobro grejat na ovoj temperaturi.
Ljudi koliko je para kompresor za imt 560? Da li moze od rakovice 65?