Još lakše je odneti ga u servis i platiti servisiranje koliko košta nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na IMT577 od kad sam ga ja kupio pre dve godine sam stavio termostat od tamića koji otvara na 88 stepeni. Sipan je antifriz istog dana i da tada ništa nije dolivano tečnosti. Temperatura se u radu kreće u rasponu od 88 do 93 stepena. Ako navuče nekog krša na prednju stranu hladnjaka malo poraste, ali onda se očisti ili izduvaju rebra. Po meni je bolje da ga vozim sa termostatom nego kao prethodni vlasnik bez termostata i da mu tada radna temperatura bude 60 stepeni kako mi je on rekao.
tu nastaje neresiv problem,kad ga ocistis on procuri na sve strane jer se skinuo i deo bakra zajedno sa kamencom pa su mu zidovi jako tankiA ti novi su bas "ekstra" kvaliteta, zato bih ja ipak stari cistio ma koliko mi to uzimalo vremena
Kod mene na 560 je temp 60 na leru. U transportu 50, a u teskim operacijama 80. E dal ima il nema, ne znam ni sam. A mrsko mi sve rasklapat da zavirim. Motor jer TOP!
a može biti i da je pomjereno palenje pa se više grije.
masna soda ce napasti aluminijum, ako je jaca konc. ... to nije dobro resenje..:Masna soda uspes je i provozas ga ostavis da odstoji par sati i onda je ispusti!
masna soda ce napasti aluminijum, ako je jaca konc. ... to nije dobro resenje..:
inace sta se sekirate za taj termostat.. kod nas u selu retko ko ima termostat, i sve radi i radi i radi.. bolje nke je malo ladniji 10 godina, nego da se pregrije na 10 minuta. tako barem kod nas gledaju na to.
Tako je . termo preidac pali na 105 na opelu. Meni na calibri crveno polje tek na 110 stepeni pocinje. Sto veca radna temperatura manja je i potrosnja gorivaAntifriz ne ključa na 100 C, na opelovim benzinskim motorima s kraja prošlog veka radna temperatura je oko 100 stepeni,termo prekidač ventilatora je koliko se sećam 94/104