grunt
Član
Hladnjak ko zvono i ja sumljam na dihtung...Da je hladnjak dizao bi mu temp a njemu stojui na 86c.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naj gore od svega sto jeste dotezana...bar tako kaze majstor...Ne znam odakle da krenem da skidam glavu sta drugo?
Isti problem imam i ja na 560,temperatura gura 85-90 i nema termostat,kad stanem nekad se cuje to brbocanje u hladnjaku,kad skinem cep voda je mirna i znaci da je dihtung dobar ne duva u hladnjak,voda mora da nestaje jer na 90 stepeni voda isparava,Kod mene nestane mnogo manje vode,u oranju na hektar mozda nestane pola litre vode,povremeno dolijem a curi mi i vodena pumpa kad je hladan.Sve se to desavalo i pre nego sto sam radio-osvezavao motor,glavu sam uradio komplet i ravnanje.Sve je probao i pun da sipa i malo iznad saca,i desava mu se kad ga ugasi cuje se u motoru brbocanje kad otvori cep kao da povuce vodu.
577,nista ja tebe nisam razumeo
U kratko: Ima naj bolji traktor na svijetu kakav nitko nema i svi mu se zivi cude...
Pali super, samo da jos na tom traktoru ima onu "pumpicu za lakse paljenje" kao na 577, gdje bi mu bio kraj.
Sta je najbolje za ciscenje hladnjaka.Fabricki je.operi hladnjak,ili ga zameni
mozda je iznutra nahvatao kamenac pa ima slab protok
Ugradi mu na povratu - odušku posudu od auta i on će vraćati i uzimati iz nje.Podigni je u visinu gornjeg djela hladnjaka.Tako je uradio moj kolega i godinama služi. Mislim kao i vas većina da on drži nivo u visini cjevi od motora što dolazi sve preko toga izbacuje kad se ugrije.Bar tako je kod mene a može biti i da je pomjereno palenje pa se više grije sve preko 90 stepeni nije normalno.Ljudi kolegin 560 konstantno izbacuje vodu na cev tj odusak hladnjaka mora stalno da doliva,generalna uradjena prosle godine glava uradjena kao i hidro test,blok bio na ravnanju,hladnjak odlican,vodena pumpa odlicna motor se ne greje cep na hladnjaku nov,ulje ne trosi,niti pusta vodu u karter,termostat nema.U oranju mora stalno da doliva npr juce na dva jutra oranja 3l vode???Sta mislite?
Ako je kanenac uspi najobicnije sirce,i ostavi 3 do 4 sata da deluje,moze i duze nesmeta,sirce razgradi kamenac.Sta je najbolje za ciscenje hladnjaka.Fabricki je.
Masna soda uspes je i provozas ga ostavis da odstoji par sati i onda je ispusti!Sta je najbolje za ciscenje hladnjaka.Fabricki je.
nekad smo rastavljali hladnjak pa cistili svaku celiju nekim šaberima,sad je jeftinije i prakticnije kupiti noviSta je najbolje za ciscenje hladnjaka.Fabricki je.