Bubu
Član
Ovo je snimljeno kod nas u selu:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koliko vidim vi bi i nakovanj pokvarili,a ne traktor i klikeru bi boje pomesali!Doteraj ti meni taj 549 i ja i braca ima da mu sjebemo menjac i konusno tanjirasti za dva meseca najvise.Uh kad se samo setim sta smo mu radili ali konusno tanjirasti smo mu menjali ko gace,a tek menjac joj mama prvo nestaje 4 brzina pa posle sve ostale polako.Druze nisi ti radio teske poslove sa njim,malo u sumu u brdo pa prikolica puna drva preko panjeva pa da vidis kako koci i kako kida gume i delove pa kad te pogura nizbrdo nemoze ni sebe da zaustavi,jeste bio rizican.Mucenik se bori ali nemoze on dugo tako da radi.A 560 jos nismo uspeli da sjebemo a radi duplo gori posao od 549.Traktor 560 je sirovina sa snagom a ne sa brzinom.
Nema šta da doteravam, video sam svojim očima, čim mali uspon 549 se ukaki sa punom zmajevkom i mora u 4tu da se šalta a 560 ide ne posustajedoteraj koji hoces 560 , zakacimo dve uvesene zmajevke kukuruza, zita ili cega vec oces i zakacim za moj 549 isto toliko i na crtu , to ce biti bogu za plakati sta ce mu 549 uraditi , probao vise puta . dve uvrsene zmajevke vuce 32km/h ( merio sa gps) toliko 560 ne moze ni da ide .
kacio sam i po jednu i potrkao se sa mojim 558 ( vozio drugar) , na dva coska ostavim ga za ceo cosak , jos na 558 uradjena generalna i puca od snage a 549 pipnut nije ima vec 25 god
povuku oni prvom i drugom ali taj prelaz izmedju druge i trece je prevelik tu ga devetka unisti bukvalno
Doteraj ti meni taj 549 i ja i braca ima da mu sjebemo menjac i konusno tanjirasti za dva meseca najvise.Uh kad se samo setim sta smo mu radili ali konusno tanjirasti smo mu menjali ko gace,a tek menjac joj mama prvo nestaje 4 brzina pa posle sve ostale polako.Druze nisi ti radio teske poslove sa njim,malo u sumu u brdo pa prikolica puna drva preko panjeva pa da vidis kako koci i kako kida gume i delove pa kad te pogura nizbrdo nemoze ni sebe da zaustavi,jeste bio rizican.Mucenik se bori ali nemoze on dugo tako da radi.A 560 jos nismo uspeli da sjebemo a radi duplo gori posao od 549.Traktor 560 je sirovina sa snagom a ne sa brzinom.