Lacin
Član
U motoru menjam jednom godisnje i ne gledam koliko sati pravim a u menjacu nikad nemenjam,u bocnim reduktorima zamenio i to je to.Samo dolivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
539 nekako mi se cini najbolji izbor za ono sto meni treba, a jel tafe 42 bolji od njega??
Pozdrav,molio bih za pomoc,dali mi neko moze reci koja je razlika izmedju imt 542 i imt 549,odnosno kako da prepoznam razliku na prvi pogled.Kupio sam traktor na licitaciji a nemam nista od dokumentacije a i nalepnice su odlepljene pa neznam kako da znam koji je model da napomenem da je sa kosu masku i ima 5 brzine,unapred hvala.
- - - - - - - - - -
Zaboravio sam samo da napomenem i za godinu proizvodnje,dali neko zna kako da odredim kada je proizveden odnosno koje je godiste,hvala.
Pozdrav,molio bih za pomoc,dali mi neko moze reci koja je razlika izmedju imt 542 i imt 549,odnosno kako da prepoznam razliku na prvi pogled.Kupio sam traktor na licitaciji a nemam nista od dokumentacije a i nalepnice su odlepljene pa neznam kako da znam koji je model da napomenem da je sa kosu masku i ima 5 brzine,unapred hvala.
- - - - - - - - - -
Zaboravio sam samo da napomenem i za godinu proizvodnje,dali neko zna kako da odredim kada je proizveden odnosno koje je godiste,hvala.
Daner smes li sa 567 stati na crtu sa tim tvojim. Pricate o babama i zabama koje su vec sve poznate. Kad se mogao trobrzinac sa petobrzincem meriti. Ali sve ima svoje prednosti i mane i svaki traktor ima svoju namenu i prikljucke . Prema tome neznam o cemu sve se naklapa.
- - - - - - - - - -
Ivanze uradis generalku i znas sta imas a 539 je isto to sto se tezine tice. Jedan nosac i par tegova napred i teraj , jer neces biti ni prvi ni poslednji a starije serije su kvalitetnije. Ja bih bar tako radio a kad vec imas vece traktore netreba ti bolja opcija a 533 manje trosi pogotov u laganim poslovima