nesto2
Član
Da citiram sam sebe i dopunim.Zadnje gume da su bolje ne bi valjalo.
Da su malko bolje zadnje gume, češale bi o blatobran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da citiram sam sebe i dopunim.Zadnje gume da su bolje ne bi valjalo.
Ja se nesto ne secam, bilo je davno (ima desetak godina) kada smo menjali semering na Rakovici. Nesto su ga kuvali valjda da omeksa i posle montirali. Evo od tada ni kapi nije pustio, a traktor godisnje uradi 10-20ha oranja i pripeme plus nesto transporta i sume.Ja bio stavio silikonski ,procureo za 3-4 dana . skinem to smece i kupim od s46 one grafitne trake i vratim ko fabricki vise ne curi. Silikonski moras navlaciti preko . skines oprugu , ugrejes ga uglavnom vreloj vodi ,navuces neki najlon preko radilice i nauljis ga i tek onda navlacis semering preko toga da ga ne ostetis
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Jel znas sta je sada na njemu,semering ili ne.Ako je sad semering kupi samo njega bez onog aluminijumskog nosaca posto ga imas vec,Proizvodjac Inis ili Dalmik i miran si.Cena je oko 600-700 dinara ako ga kupujes bez dekla.Sa deklom je tih 1500.Otisao mi je semering radilice na 560 i pusta kod lamele,danas u prodavnici kazu nov 1500din silikonski,valja li to cemu ?
Ako postoji original Korteko u ovoj nasoj varijanti sa deklom za M i DM motor ja cu taj semering da pojedem pred publikomCorteco je bolji.