Bas me interesuje ko je kupio nov 577 koliko nov peva u drugoj brzini
Ako mislis na ove nove poslednje generacije,sve brzine su se manje vise cule podjednako,osim u 4-toj,ona je ubedljivo najtisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas me interesuje ko je kupio nov 577 koliko nov peva u drugoj brzini
E bas si se usrecio sa zivkovim (teski kinez zadnje klase) .... i ovaj skf, zabarski, obicno sranje ,a prati ga ovaj ntn.Trebao si traziti fag ili kakve stare zalihe ikl, to je bar moje misljenje.fkl nije baš nešto jer nakon godine mi prosvirao samo tako.
Sad je živko i sinovi a koliko će taj nebitno.
Gle nekoštaju ležaji koliko posla ima tražio sam najskuplje ležaje i za 1100 kn za sve je sitnica .
Orginal su bili nikad niš.
I opet biti miran jako dugo.
Ti sa bakelitnom kosuljicom su inace za tihi rad,ustvari skoro su necujni.Mozda bi lezaj sa oznakom DDU mogao da se ugradi.
Ima bakelitnu kosuljicu i predvidjen je za teske uslove rada.
Moze da nosi oznaku c3
Da tako je,a inace postoji i C-5 ali njih u praksi nikada nisam video,a ovi C-3 su iz davne proizvodnje i kao nagomilana zaliha prodavci su ih nabavili po povoljnijoj ceni od klasicnih i sad ko ne zna gledaju da ih isture,a inace nekada su oni bili skuplji.C4 sam stavljao na radilicu motora od 125cc, koji se vrti preko 10 000 okretaja, a c3 obicno idu na radilicu od tomosa za nekih 6000-8000 obrtaja, a toga na poljoprivrednim strojevima nema, da se nesto toliko vrti
E bas si se usrecio sa zivkovim (teski kinez zadnje klase) .... i ovaj skf, zabarski, obicno sranje ,a prati ga ovaj ntn.Trebao si traziti fag ili kakve stare zalihe ikl, to je bar moje misljenje.
Neko place za njima. One idu i na mnogo ozbiljnije masineZadnje gume da su bolje ne bi valjalo.