Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Originaln brava je ko zna gde, a ova sto je sada u kvaru je stvarno u kvaru, iz nje je dimilo, i smrdelo na otopinu metala.Neko je spominjao da je brava od vojnog TAMa neunistiva.
Nego kako to da ne moze da se popravi brava? Kontakti se retko kad istope, vec ih samo treba ocistiti. Ja sam na Rakovici cak i letovao kalajem, lepo uravnjao turpijom i za divno cudo jos pali.
Dali ima neko iskusta sa sa IMT polu servom, (bez orbitrola) moze se se uzet sve u kompletu samo da se montira. Planiram uzet za 539.
Da li je neko primetio razliku u radu, nekim teskim radnjama izmedju 560 sa 14.9.28(ako se ne varam za ova dva drga broja) i 16.9.28? stavili smo pre par godima uze tockove, 14ke...ali kao da je izgubio snagu traktor, cuo sam skoro da je to moguce i da moze da zezne diferencijal kod traktora te uze gume....da li je neko imao slicna iskustva?
Da li je neko primetio razliku u radu, nekim teskim radnjama izmedju 560 sa 14.9.28(ako se ne varam za ova dva drga broja) i 16.9.28? stavili smo pre par godima uze tockove, 14ke...ali kao da je izgubio snagu traktor, cuo sam skoro da je to moguce i da moze da zezne diferencijal kod traktora te uze gume....da li je neko imao slicna iskustva?