Meni je po narudžbini i uzorku pravio Terzić iz Jarkovaca(prodaje auspuhe na vašaru).Koštalo je lepo ali da ne veruješ ušima koja je razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li neko ima da mi proda donji auspuh da nije izgorelo sito,da je u dobrom stanju,fabricki od imt 539...?
Šteta novog tipa za šumu...
Kad bi neko znao gde ima da se kupi auspuh koji je identican originalnom vredelo bi mnogo, koga sam god video-cuo sa novim auspuhom to vise nije za prepoznat imt 539
Odakle su ovi iz IMT-a dobavljali,ko je to za njih radio ili kako bi recimo odgovrao onaj sa Tafea,imal bar njega original?
Zasto steta svega ti?
Odakle su ovi iz IMT-a dobavljali,ko je to za njih radio ili kako bi recimo odgovrao onaj sa Tafea,imal bar njega original?
Tvoja kabina tj stari tip nikad ne moze bit sigurniji od novog tipa pa cak i one "lakse" verzije. Tvoja kabina se jednim dijelom oslanja na blatobrane i na iste pricvrscuje. Da si ikad vidio isjecenu ili zguzvanu shvatio bi da je novi tip kabine daleko sigurniji.šteta kabine mekana stari tip je zakonduplo deblje cijevi stakla .
Nemaš šta polomit i sigurnija je
Drugari, interesuje me da li je moguce na motoru zameniti jednu hilznu