Treba ti samo osovina iz komada.Polovna je na bazi zamene 50e.Daš tvoju kratku i dobiješ dugačku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba ti samo osovina iz komada.Polovna je na bazi zamene 50e.Daš tvoju kratku i dobiješ dugačku.
Zbog čega najviše ubrzavate kardan? Ja da imam na čemu da ubrzam uradio bih to zbog pumpe za navodnjavanje.
Potreban mi je komplet set za ubrzavanje kardana na 750 obrtaja/min za traktor IMT560/577 da li neko zna gde ima da se kupi sve zajedno gotovo, samo da se ugradi?
Zbog čega najviše ubrzavate kardan? Ja da imam na čemu da ubrzam uradio bih to zbog pumpe za navodnjavanje.
Dobijaš 720 obrtaja kardana koji su za sve radove bolji izbor i to na 1500 obrtaja motora dok kod kardana sa 540 obrtaja moraš motor na 2000 obrtaja da bi dobio potrebno.Sale poslaću ti broj čoveka koji radi zamenu dugačke za kratku i ima sve potrebne delove.Nova osovina košta 60 eura a polovna je 100 bez zamene pa zaključi šta je bolje.
Ako se uklanja reduktor onda se moze desiti da imamo poblem sa prekratkim kardanima za prikljucne masine.