Bubu
Član
Tu ide neka torusna gumica, ja stavio obicnu O ring gumicu pa je posle morao malo i crveni silikon da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako nesto se meni desilo na kamionu. Imao sam problem da su se odvrnuli srafovi na upcaniku sto pogoni bregastu, te su ventili ostali u trenutnom polozaju, a kada ih je klip sustigao pokrivili su se podizaci. Podizaci ispeglani na panjicu, nastelovan zazor i motor upalio relativno lako. Motor n da je bobotao, lupao, pa to je bilo katastrofa, a snage nikako. Kada seam opet otvorio da se presteluje, na nekim ventilima, slobodan hod je bio preko 5mm. Cim sam upalio, motor je poceo da trtlja i osetilo se da radi mnogo mirnije. U brdu je imao moogo vise snage, celu brzinu vise je isao uz isti usponNa hladno 0.3 na toplo 0.25 Ako je kojim slucajem koji ventil stalno utegnut njega podesim na malo vise od preporucenog da "sjedne" tokom rada jer postoji sansa da nije dobro brtvio na sic pa da se nakupi garezi.
Danas izmenjao filtere na 549 i sve ok prima gas samo kada tipa sa 1500 obrtaja pustim gas traktor utisa na 550obrtaja pa se vrati na 625 sta li moze biti ?
Povecavan mu je anslag na granicnicima i ako pod teretom jako mota i jos gore ako cuka na kvacilu s njim da npr. odstopa plug, jasna stvar da ce nesto polomiti. Nije to 539 pa da se nema sta pokidati.
Neka podesi prednji trap kako treba i neka se smiri s trzanjima na kvacilu. Moj brat je samo jednom polomio medjuzglob prednje vuce na 549 i vise, vala, nece. Inace, ti zglobovi na prednjoj vuci imaju cepice koji se izvrnu i tu se stave mazalice i trebaju se redovno podmazivati...
Hvala.Bice slike sutra nisam ga slikao jos,sredjujem ga malo.Inace traktor je 93 god.a platio sam ga 7000.Da li znate gde bih mogao da narucim original Imt original crvenu da se ne mlatim po farbarama da mi prave?Hteo bih da ga ofarbam kad sam mu vec poskidao limove?Nek dobro služi, pravi izbor
Daj neku sliku, koje je god. koliko si platio?