nesto2
Član
Nikad nisam čuo da je nekome zakucala uljna pumpa al je svi menjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikad nisam čuo da je nekome zakucala uljna pumpa al je svi menjaju.
Menjaju ljudi jer se vode mišlju da kad već rasklapaju motor, da usput i promene nju kad su već sve odradili ako je u pitanju generalna motora jer ko će se kasnije zlopatiti i rasklapati opet. Sa druge strane ima ljudi koji se boje kad su već dali pare za delove i obradu da daju još koji dinar jer ko zna, možda baš na prvih 50rh crkne uljna pumpa i zakuca motor pa onda nanovo sve.
Niko ne spominje kontrolu pumpe već samo menjanje. Nikome nije skupa uljna pumpa a zanimljivost je da im je vodena skupa kao da je od zlata pa je onda silikonišu i ukucavaju semeringe kojekakve. Krpe se čak i turske (jeftine).
Kako se kontroliše uljna pumpa?
Evo i mn ljudi da vam se pohvalim nasao sam sebi 577 i kupio ga..Ipak bez prednje vuce ali spoljna hidraulika i mokre kocnice
Bubu kako radi ova kratka tanjiraca,malo neobicna konstrukcija.Moj drug Tesin je radio sa kratkom tanjiracom i 5136. Bez problema je i nosi i radi sa njome. Najmanji traktor koji je radio sa njom je moj Claas a najveci za koji ja znam je MF 8160.
Kažu ljudi da se čovek uči dok je živ,pa se ja nadam da ću još mnogo toga naučiti.Za one koji su duže u poljoprivredi se ovo čini možda i smešnim ali ako nisi siguran,bolje pitaj!Da bih nogao dalje da pratim vaše diskusije,molio bih te da mi u kratko kažeš šta se podrazumeva pod tim izrazom "spoljna hidraulika i mokre kočnice"?-
Mlad i perspektivan poljoprivrednik željan novih znanja!