IMT

577 nemam sa tobom šta da raspravljam.Ti si svoje dokazao.
Pantelija nemaju svi sa spoljnom hidraulikom kardan sa leve strane.Imaju ga tek modeli od 97-98 godine standardno.

Al ferga ide

- - - - - - - - - -

Onda najbolje novo i ne rasmisljas 20 godina :) Jel zna neko mozda jel drzava vraca nesto novaca za kupovinu novog? Mada taj nov sav od plastike i nije bas nesto po mom ukusu....A taj noviji tip sto pominjete jer on ima kardan sa leve strane motora i spoljnu hidrauliku..mislim da sam i na starijim92-93 godiste video spoljnu hidrauliku ako se ne varam?

Kupi onda neku bolju marku i imaš stroj case ili tako .
Onda ćeš biti miran

- - - - - - - - - -

577 nemam sa tobom šta da raspravljam.Ti si svoje dokazao.
Pantelija nemaju svi sa spoljnom hidraulikom kardan sa leve strane.Imaju ga tek modeli od 97-98 godine standardno.

I ja s tobom nemožete vi meni soliti pamet kad znam što imam u dvorištu.

Pozz ljudi, mozda sam vec pisao o tome ali i dalje nisam rijesio problem sa sajlom traktometra. Rijec je o IMT 533, ima otvor za sajlu onde kod AC pumpe i na otvoru je cep koji se odvrce, kada skinem cep tamo nema utora za sajlu nego samo ravna povrsina, gledao sam da se nije zalomio komad sajle nekad ranije ali nema nista.. Pokusao sam snimiti pa da vidite kako izgleda i moze li se tu sta napraviti..
PS.
Iznenadi me fergusonce kad upali bez grijaca, a i nisam ga htio paliti vec samo da okrene koji krug da se bolje vidi. Nije paljen mjesec dana a vani je oko 6-7 stepeni

Moze kad zamjenis taj dio.Mislim nabavis nastavak na bregastoj za pogon AC-pumpe koji ima na sebi utor za sajlu.Ovaj je izgleda bio na viljuskaru pa nema utora.

Kod drugara na 560 ,nov tip nece da mu ukljucuje kardan krci ugasi traktor upali pusta kvacilo on radi....na onoj sipki pedale sam dobio da odvaja na pedali malo zakrci ali odvaja,on koristi malcer mislim da bi lamelu trebalo doterati na onim srafovima za stelovanje dole na zvonu na koliko da je mastelujem i kakva je procedura,koliko mi se cinu zabice vucne lamele se ne diraju?

Može se naštelati smanji zazor jednako na sva tri vijka. Vjerovatno je dobio lufta na osovinicama capica to je normalno imao sam i ja taj problem .Ako štelaš pedalu prvi hod odma na početku a drugi na kraju nije dobro da capice diraju druk ležaj, Zazor smanji na 1,2mm pa probaj dal odvaja.

Nazad
Vrh