milos bota
Član
To smo videli.Imaš li ti sliku mehanizma koji se nalazi unutra?
imaju slike ja sam negde postavio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To smo videli.Imaš li ti sliku mehanizma koji se nalazi unutra?
Tačno tako ali na 558 poluga gura samo jednu stranu a druga odupire u telo trube
Jeste, ima i 12 i 14. Baš sam to skoro sklapao.
--------------------------------------------------------
Da je još malo radio, bilo bi teškog kuršlusa. Inače, tako izgledaju ležajevi na motoru na kom nije menjano ulje više od 10god.
Pozdrav ljudi.Trebao bi mi savet.Planiram kupovinu 577 pa ne mogu da se odlucim da li sa prednjom ili ne.Dosta njih mi kude prednju vucu,kao pucaju osovine,pucaju zglobovi,kardan itd u glavnom nikako mi ne preporucuju prednju.Ali meni zapao za oko bas sa prednjom pa da cujem prednosti i mane.Hvala unapred!
Pantelija postove člana 577 treba uzimati sa rezervom jer očigledno nema velikog iskustva sa prednjom vučom i još gomilom stvari.Prednja vuča itekako zna da pravi probleme a niko ne zna šta se unutra nalazi prilikom kupovine niti će mu prodavac dozvoliti da otvara i gleda.Novi tip prednje vuče je sigurniji i dugotrajniji od starog a delovi dosta skupi ako se javi potreba za popravkama.