kad su mi prije par godina otišle čahure na klipnjačama, onda sam stavio i nove karike, nesmijem pisati sa koliko lufta sa ih sastavio gore, poslije toga je taj ferguson radio sve operacije, jer nije bilo drugog traktora, znači nove karike, čahure na klipnjačama, obrađena radilica sa novim ležajevima, i semerinzima, te komplet sve brtve i reglaža dizni.....jer nije bilo novca na pravu generalku, a prolupao je na čahurama u zatvaranju zimske brazde u 3mj, i onda do početka 4mj sam sve rastavio i napravio, da mogu napraviti pripremu i sjetvu......uh, kad se toga sjetim, sve nabrzinu, al sam bio sretan kada je upalio, ko da sam kupio novi traktor, i osjetilo se da ima više snage, poslije nije ništa rađeno na njemu, a takav je odradio preko 2000-2500 sati, i što mogu više očekivati od njega......da će opet na proljeće zakačiti olt PSK 4 reda i sve posijati, to je njegov posao, tako da su to jako zahvalni traktori i toleriraju nam što nemamo novca, pa ga tjeramo dok se neraspadne, i opet nakon popravka sa jeftinim djelovima, ide godinama......tko ima fergusona, ja vjerujem da će se složiti da mu je donio najviše novca, i da su podignuli mnoga gospodarstva.......