Možda je taj škart kvalitetniiji od Kineskih i Indijskih sklopova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde da budem prvi. Nek je srecna kupovina! I koja slikaKupljen 589,neplanirano ali se moralo kupiti.
Jedini si koji si odgovorio na moje pitanje o kupovinikoliko si ga platio?
Vivak.Ja ću ti večeras dati na nevidjeno 2500e ako hoćeš da prepustišJedini si koji si odgovorio na moje pitanje o kupovini
Placen je koliko je komsija rekao,2000.
Od ulaganja i netreba nista,neko bi to tako koristio ali deca ce to malo uloziti.Treba prednja vuca da se aktivira,tacnije da se uradi da bude rucno ukljucenje ovo automatsko ne radi,treba kocnice uraditi,i neznam sta da radimo sa motorom on nikad nije otvaran,pa ni glava skidana,pali dobro vuce ali taj motor trosi dosta ulja koliko znam,ima plavog dima,mozda ga otvorimo pa uradimo generalnu,pritisak ulja 4 kad je hladan,kad smo ga zagrejali pao je na 3 ali cim gas on na 4.Moramo i onaj volan resiti onaj servo ne radi.Nevolim ga sto nema kompresor.Ima jos nekih stvari ali bez nekog znacaja.Netreba vise od 1000 eura i da uradimo generalnu,jedino neznam koliko kosta to prepravljanje na rucno ukljucivanje prednjeg pogona.Slike nemam,neznam ja sa tim,videcu sa sinovima ako budu oni znali neka slikaju pa cu staviti sliku to sam naucio.
Kakav bi ja to covek bio kad bi to prodao,komsija je jasno rekao,ili ga ti kupujes ili taj traktor ostaje da stoji.Sa pokojnim komsijom sam bio u jako dobrim odnosima i taj traktor sam kao momak vozio,znam kad je stigao u dvoriste,da ne kazem da sam se i ucio na njemu,to se postuje.Vivak.Ja ću ti večeras dati na nevidjeno 2500e ako hoćeš da prepustiš
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Nisam bas gledao kako je to reseno da se prepravi,ako je za 50 eura nije strasno,imam strugara pa ce raditi prepravku.Moramo kocnice raditi,sva sreca nema kabinu pa ce ici lako skidanje truba ali dobro to ce majstori da srede,ipak ce i tu otici sigurnih 200 do 250 eura,a za motor i da radim motor i to mora jednom posle tolikih godina.On pali i vuce kao lud ali trosi ulje,znam da ga je komsija stalno dodavao,nikad nije sipao lose ulje ali opet islo ga i ima plav dim.Motor je domaci danas sam video,nije ona englez.
- - - - - - - - - -
Kakav bi ja to covek bio kad bi to prodao,komsija je jasno rekao,ili ga ti kupujes ili taj traktor ostaje da stoji.Sa pokojnim komsijom sam bio u jako dobrim odnosima i taj traktor sam kao momak vozio,znam kad je stigao u dvoriste,da ne kazem da sam se i ucio na njemu,to se postuje.
cestitam na kupovini. nek je sa srecom, pogotovo sto je to poznanstvo dugo godina i postovanje izmedju vas.Jedini si koji si odgovorio na moje pitanje o kupovini
Od ulaganja i netreba nista,neko bi to tako koristio ali deca ce to malo uloziti.Treba prednja vuca da se aktivira,tacnije da se uradi da bude rucno ukljucenje ovo automatsko ne radi,treba kocnice uraditi,i neznam sta da radimo sa motorom on nikad nije otvaran,pa ni glava skidana,pali dobro vuce ali taj motor trosi dosta ulja koliko znam,ima plavog dima,mozda ga otvorimo pa uradimo generalnu,pritisak ulja 4 kad je hladan,kad smo ga zagrejali pao je na 3 ali cim gas on na 4.Moramo i onaj volan resiti onaj servo ne radi.Nevolim ga sto nema kompresor.Ima jos nekih stvari ali bez nekog znacaja.Netreba vise od 1000 eura i da uradimo generalnu,jedino neznam koliko kosta to prepravljanje na rucno ukljucivanje prednjeg pogona.Slike nemam,neznam ja sa tim,videcu sa sinovima ako budu oni znali neka slikaju pa cu staviti sliku to sam naucio.
Jedini si koji si odgovorio na moje pitanje o kupovini