Bobo
Član
Bubu, spasava te ovo "U sred Vojvodine", pa se mozes provuci i bez kocnica. Valjda ti radi rucna, kako bi drugacije stao na pivo kad ti kolege masu iz birtijie?Bubu je napisao(la):Kod mene na 577DV rade kocnicene bas perfektno ali rade sto je relativno bitna stvar.
Na obicnom 577 sam izbacio pomocne kocione cilindre i nasuo ulja da mi ne blokiraju tockovi jos pre 3-4 godine jer jednostavno nisam imao volje ni vremena da rasklapam i sredjujem. Cudno je kada se covek navikne da vozi bez kocnice pa sedne da vozi nesto sa kocnicama..![]()
![]()
Dace Bog pa cu i ja uhvatiti malo vremena da se pozabavim resavanjem pomenutog problema!![]()
Inace, prva stvar koju sam napravio kad sa kupio kombajn su kocnice. Ima brda gdje se nisam usudio kombajnom ni supustati, iako staje u mjestu...
Na skipu su kocnice prilikom preuzimanja stroja radila dobro, pa se nismo previse zamarali s time kako ce se putem ponasati. Sad kad vidim sta sam vozio preko pola zemlje, iskreno, sam se sebi cudim. Sad bih ga se tesko odlucio odvesti van sela...