Bobo
Član
Bubu je napisao(la):Kod mene na 577DV rade kocnicene bas perfektno ali rade sto je relativno bitna stvar.
Na obicnom 577 sam izbacio pomocne kocione cilindre i nasuo ulja da mi ne blokiraju tockovi jos pre 3-4 godine jer jednostavno nisam imao volje ni vremena da rasklapam i sredjujem. Cudno je kada se covek navikne da vozi bez kocnice pa sedne da vozi nesto sa kocnicama..
Dace Bog pa cu i ja uhvatiti malo vremena da se pozabavim resavanjem pomenutog problema!
Bubu, spasava te ovo "U sred Vojvodine", pa se mozes provuci i bez kocnica. Valjda ti radi rucna, kako bi drugacije stao na pivo kad ti kolege masu iz birtijie?
Inace, prva stvar koju sam napravio kad sa kupio kombajn su kocnice. Ima brda gdje se nisam usudio kombajnom ni supustati, iako staje u mjestu...
Na skipu su kocnice prilikom preuzimanja stroja radila dobro, pa se nismo previse zamarali s time kako ce se putem ponasati. Sad kad vidim sta sam vozio preko pola zemlje, iskreno, sam se sebi cudim. Sad bih ga se tesko odlucio odvesti van sela...