S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Ovaj 2050 soplja lepo izgleda ,kakav li je iznutra (motor, hidraulika, menjac , kvalitet izrade i delova koji su ugradjeni )?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Ovaj 2050 soplja lepo izgleda ,kakav li je iznutra (motor, hidraulika, menjac , kvalitet izrade i delova koji su ugradjeni )?
Druye ajd pojasni sta toliko kosta? Samo kutija ili kompletna instalacija?dragan82 je napisao(la):Za tu bosovu elektroniku me zamolio jedan nas kolega da pitam ovde koliko kosta . Jer mu otisla na maseja. Verovali ili ne 2500CHF 100f=70e.
dragan82 je napisao(la):Aj recite mi gde mogu da vidim ceo vozni park sto proizvodi imt . Zanima me da li ima 577 sa polugama i kardanom napred. Mislim da je ipak on jeftiniji negi li bilo koji stranac od 10000e. Ipak on ima 0000r.h.
MONTOYA je napisao(la):takav 577 je kod nas sa subvencijom nešto ispod 18000e
Drugim recima, taj se drogira gvozdjem....dani-dax je napisao(la):tesin je napisao(la):Pitaj coveka kolko hoce para za njega....dugar je kupio ispravnog za 5000eura
Nije za prodaju tesko da ce ga vlasnik prodati...
Vlasnik je jedan od onih sto ne prodaje nista po principu moje imanje ako sam ga ja kupio kod mene ce i da istrune.