Bećarina pusta
Član
@Bobo: Nemogu naći prospekt, no bila je serija IMT-528 stara linija kao moj ferguson sa IMR motorom i nova linija, kao moj 549, sa IMR i sa Fiat motorom. Da još nadodm na popis...531, 542K...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pritisni (druk) ležaj kvačila je ili zaribao ili se raspaoIgor578 je napisao(la):Dali mi neko može reci zašto traktor grmi dok je noga na kvacilu?
Traktor nije paljen 4.5 meseci i sad grmi kad mu ce pritisne kvacilo?!
Traktor koji je u pitanju je IMT 578
Dali mi mozes objasniti malo ?igor74 je napisao(la):pritisni (druk) ležaj kvačila je ili zaribao ili se raspaoIgor578 je napisao(la):Dali mi neko može reci zašto traktor grmi dok je noga na kvacilu?
Traktor nije paljen 4.5 meseci i sad grmi kad mu ce pritisne kvacilo?!
Traktor koji je u pitanju je IMT 578
Bećarina pusta je napisao(la):@Bobo: Nemogu naći prospekt, no bila je serija IMT-528 stara linija kao moj ferguson sa IMR motorom i nova linija, kao moj 549, sa IMR i sa Fiat motorom. Da još nadodm na popis...531, 542K...
frenki je napisao(la):Da li moze da se na 539 ugradi prednja vuca i koliko to otprilike kosta
isidor je napisao(la):Jel motor englez
Bobo je napisao(la):Bećarina pusta je napisao(la):@Bobo: Nemogu naći prospekt, no bila je serija IMT-528 stara linija kao moj ferguson sa IMR motorom i nova linija, kao moj 549, sa IMR i sa Fiat motorom. Da još nadodm na popis...531, 542K...
Ma, na njuskalu bio na prodaju 528 kao nov i ja "ukradem" slike i ne mogu ihi vise pronac gdje sam ih sacuvao...