Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji su zubčanici otišli?
Koje su cene delova i koliko će te sve izaći
Zar nisi pricao da si pre koju godinu radio menjac komplet?Mislim da je dupli od druge i četvrte i onaj veliki što daje prenos na rikverc. Zubčanici su oko 7-8000 din/kom, a koliko će sve izaći to ćemo videti na kraju. Delovi za reduktore u trubi i druga truba su bili 500 evra...
Na539 sam vadio spojnicke bez skidanja poklopca hidraulike. Trebalo bi da je identicno i na 533 sve. Moze se izvuci samo na donjem snopu se vadi zeger i lezaj koliko se secam i zupcanik tada se smakne ka dole dovoljno da moze da izadje kuciste sa spojnickim van. Malo se zakrene i izidje van.Pregledaj obavezno i lezajeve na vratilima jer i usled njih otkazuju semerinzi.
Pa kod njh je Amrep kao kod nas recimo prije Kron, a RTD je kao npr ovdje made in Indjija.Sta im fali?Kod mene su obe indijske RTD na oba traktora i 565 i Rakovica evo vec 3 godine,kupljene u juselu sabac.
Pa kod njh je Amrep kao kod nas recimo prije Kron, a RTD je kao npr ovdje made in Indjija.
Prvo probaj malo naspanovati papucu kvacila, da vise odvaja,pa ako ne radi posao onda rasklapaj.A primetio sam i da mi teže uključuje kardan kada naspem u rasipač đubrivo,jedva ga uključim.Verovatno da je u pitanju isti problem "ne razdvaja kvačilo do kraja".Šta se radi u tom slućaju?
Prvo probaj malo naspanovati papucu kvacila, da vise odvaja,pa ako ne radi posao onda rasklapaj.
Gle njihov dio je katastrofa i to je to .
Što sam njihovo uzeo moram pripasivati gore.
Kupovao kućište termostata zavio šaraf odmah napuklo milina , i nisam od njega mogo da stavim poklopac zupčanika moro brusiti fleksom.
Uzmem zadnji poklopac glave pa šlicaj rupe ne pašu , malo sam dihtunge usporedio s orginal Srbijanskim puno bolji orginal kad gledam na rupe naljeganje tako da.
A da ili ako si sreće pa pogodiš dobru.
Jel problem zamjeniti semering spojničke na 33 ide ionako na pola radi drugog motora.
Ima dvostepeno kvačilo čuo sam da mora poklopac mjenjača dolje???