Joooj probusio sam hladnjak na imt 539 nagnjecio sam sace iza donje izlazne cevi. Moze li se krpiti ili mora novi?http://postimg.org/image/3vyivf9ff/
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ovom radi onaj poluhidraulicni volan. Reci mi kako he bilo za delove za taj motor, jel ih ima kod nas ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Koliko si celija probio? Moyda bi mogle samo sa se blindiraju na mestu gde ulaye u danca. Mi smo to letos radili na kamionu i tada je blindirano 10+% celija, no radna temperatura se nije povecavala.Joooj probusio sam hladnjak na imt 539 nagnjecio sam sace iza donje izlazne cevi. Moze li se krpiti ili mora novi?http://postimg.org/image/3vyivf9ff/
E da si kolega video moj hladnjak od 5106 pa ovaj tvoj je nista i ovo je maciji kasalj odraditi mi smo skoro pola prvog saca amputirali!Samo je bitan dobar letkon i za sat vremena hladnjak okrpljen i na traktoru!Samo dve ako se dobro vidi. Uspeo sam da nadjem majstora tako da ce sutra biti gotovo. Bas me je poteralo ove godine.
kad sam kupovo rekli su da je to jedno te isto.
Pozdrav svima treba mi izduvna grana za 539 kog proizvodjaca preporucujete, zvao sam jednu prodavnicu kosta 2000 din. mala privreda domaca proizvodnja.
Ako je Indijska ''Amrep'' uzmi slobodno, a ako je RTD onda uzmi Tursku.I meni rekli u trgovini našao sam rueonovu vučnu navodno su najbolje je skupa duplo al nema veze.
Al kardanske nemaju nego tursku ili indijsku i sad nemam pojma koju da kupim od te dve pošto je i cijena nikakva sigurno neće dugo.
Koliko para toliko i muzike,uzmi neki skuplji jeftinije ces proci.Pozdrav svima treba mi izduvna grana za 539 kog proizvodjaca preporucujete, zvao sam jednu prodavnicu kosta 2000 din. mala privreda domaca proizvodnja.
Ako je Indijska ''Amrep'' uzmi slobodno, a ako je RTD onda uzmi Tursku.
Sta im fali?Kod mene su obe indijske RTD na oba traktora i 565 i Rakovica evo vec 3 godine,kupljene u juselu sabac.Ako je Indijska ''Amrep'' uzmi slobodno, a ako je RTD onda uzmi Tursku.
A da ili ako si sreće pa pogodiš dobru.
Jel problem zamjeniti semering spojničke na 33 ide ionako na pola radi drugog motora.
Ima dvostepeno kvačilo čuo sam da mora poklopac mjenjača dolje???