Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam taj traktor gledao i pikirao ima skoro godina dana e sada za cenu nemogu nista reci jer se ne secam ali mislim da je masina sasvim OK!Ako se ne varam taj traktor što je diklofen kupio sam gledao u oglasima pre više od godinu dana i cena je bila mnogo niža. Nije ni bitno sada, neka vas služi dobro.
Jesi li proverio filter kakav je?
Nisam, jel se on nalazi u rezervoaru pumpe?
Ljudi treba mi pomoc u vezi semeringa kod dobosa kocnice na 533, isti je ja mislim pustio ulje i nemam desne kocnice nikako. Kupio sam inisov 69,8x92x14,3 kataloska oznaka mu je IMT 523.01.820. Zanima me jel to taj? Ako nije da ne rastavljam odmah jer mi treba traktor. I cime da odmastim pakne i dobos?
Crkla je pre 10-tak dana,nije bilo vremena da se ceka remontovanje. Pa sam odmah uzeo novu. A i taj remont je pitanje kako bi ga uradili.
Nisam siguran u dimenzije ali mi se cini da je onako napamet bio preko 100mm,no nebitno trebao si uzeti i drugi pa onda koji se uhvati/nisu skupi/ali kako mislis da svuces lezaj tj onu biksnu sto drzi lezaj kada se ona prilikom skidanja nikada ne vraca stara,bolje kupi i biksnu pre no sto to pocnes raditi,a ako i lezaj do sada nije nikada menjan zameni i njega i onda si miran.Ljudi treba mi pomoc u vezi semeringa kod dobosa kocnice na 533, isti je ja mislim pustio ulje i nemam desne kocnice nikako. Kupio sam inisov 69,8x92x14,3 kataloska oznaka mu je IMT 523.01.820. Zanima me jel to taj? Ako nije da ne rastavljam odmah jer mi treba traktor. I cime da odmastim pakne i dobos?