MONTOYA
Član
Kako radi volan sad s tom pumpom na 5100,koliko je brz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako radi volan sad s tom pumpom na 5100,koliko je brz[/QUO
Sasvim normalno
I kod mene je na Rakovici termosta a situacija sa temperaturom je ista kao kod tebe. U oranju ide 60-65C, a u tanjiranju na najvecim prolecnim vrucinama do 75C. U normalnoj voznji 40-50C. Sad sta je- ne znam. Ponasa se kao da nema termostata.Pričali ste o termostatu na stranici prije...pa da pitam sledeće:
Nakon generalne na 565 je naravno stavljen i novi termostat i novi sat temperature, ali u najtežem opterečenju temperatura ne prelazi 70°C, u normalnom radu drži 60°C i treba dosta da se zagreje do te temperature, u laganoj vožnji jedva da temperatura prođe 40°C, zašto je to tako??
Nisam sad siguran, ali ostalo mi je u sećanju da je bila tvornički probušena rupica na termostatu nekih 2-3 mm, napominjem možda nije tako, možda sam to usput negde drugde vidio.
U traktoru od kad je kupljen nov uvek i samo uvek antifriz!
Pričali ste o termostatu na stranici prije...pa da pitam sledeće:
Nakon generalne na 565 je naravno stavljen i novi termostat i novi sat temperature, ali u najtežem opterečenju temperatura ne prelazi 70°C, u normalnom radu drži 60°C i treba dosta da se zagreje do te temperature, u laganoj vožnji jedva da temperatura prođe 40°C, zašto je to tako??
Nisam sad siguran, ali ostalo mi je u sećanju da je bila tvornički probušena rupica na termostatu nekih 2-3 mm, napominjem možda nije tako, možda sam to usput negde drugde vidio.
U traktoru od kad je kupljen nov uvek i samo uvek antifriz!
Moj komsija je imao taj 587 ili 578 sa Perkinsovim motorom.U cemu je razlika izmedju 577 i 587 istog godista?Mislim konkretno na motor.