Landini problem je što je sve to Novo sumnjivog kvaliteta i često P.R.C ili No name proizvođača po paprenim cenama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaju oni pojmaMeni na 577 otisla sajla obrtomera, nova nepase od sedmice, pa po broju sata ustanovili da je od zmaj kombajna, tako kazu ovi u juselu. Traktor uzet nov nikad nista nije dirano oko toga. Morao naruciti ili da menjam i sat.
Ja bih za taj traktor radije kacio neki plug 70cm zahvata. Lakse bi ga ustelovao zbog sirine traktora i gaza gume i ne bi trebalo da ide puno teze nego sa 60cm-756. A + je duzi a mozda i visi (zavisi koji uzmes) pa manje gusenja kad ima zetvenih ostataka.planiram uzeti 567, ako bude sve OK kad ga budem probao za par dana, kad uhvatim vremena da odem, i plug za njega imt 756, pa ako netko ima sliku kako podesiti plug prema tome traktoru, da nemoram puno isprobavati.......zadnje gume su 16.9
Kako se skida stub volana kod IMT539, ispadnu li kuglice dole u kućište kad se ono skine zajedno sa pužem? Ako je neko skidao instrument tablu sa 539, koristilio bi kad bi podijelio neka iskustva, juče sam gledao i kod njega je sve toliko natrpano da ne znam ni odakle da krenem a moraću da je skinem kada budem ugradjivao orbitrol.
Na IMT-549 imam zadnje gume 14,9-28 i sad bih stavio 12,4-32 zbog međuredne obrade. Imam u ponudi zadnje felge za gume 12,4-32 od IMT-560. Znam da rupe na srcu ne pašu, al to nije problem. Zanima me hoću li moć postići trag zadnjih točkova od 150 cm sa tim felgama 32 cola od IMT-560 na mom IMT 549?