mixer87kac
Član
Jedno pitanje, Da li je neko ili zna nekog da je kačio i radio sa kratkom tanjiračom sa IMT 5106 ili 5136?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba mi ceo prirucik.Imam ja,šta ti treba
Ovajdice se on od tog traktora.... pitaj Boga koliko pravih sati ima....Treba mi ceo prirucik.
Prijatelj(rodbinski odnos, znaci, rodjeni stric mog zeta) je pre 10ak dana kupio 5106 '85 godiste, prilicno izrabljenog(kombinat-privatni vlasnik-on) i planira celog da ga pretrese. Pa sam mislio da mi neko, ako ima prirucnik u elektronskoj formi, posalje, te da mu odstampam.
Moj drug Tesin je radio sa kratkom tanjiracom i 5136. Bez problema je i nosi i radi sa njome. Najmanji traktor koji je radio sa njom je moj Claas a najveci za koji ja znam je MF 8160.Jedno pitanje, Da li je neko ili zna nekog da je kačio i radio sa kratkom tanjiračom sa IMT 5106 ili 5136?
Šta da kupi od 110 ks za 4000-6000e
Danas na sedmici "klimatizovana" kabina
stakla su 2500 din plus propratni materijal 1200 din.Pa nije 4000-6000, vec 4000-6000 + remont
Nego, koliko su kostala stakla?