Bokibole jel ti nisi "pazario" u Golubincima ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to ozbiljno za 14 oktobar?
Od sankcija 1993 godine svi IMT i IMR traktori sem malog ferdze imaju hidro volan.Generalno gledano na stvari kod nasih traktora je pre 22 godine pa i vise za neke modele(560,565,569,577,588...)izbacen iz proizvodnje mehanicki volan.U praksi je hidro volan jos uvek taboo tema.Da li se pravio 542 sa servo volanom? Gledam sada u oglasima lik iz Golubinaca prodaje 2 komada, oba imaju servo volan, navodno rađeni za izvoz.
Jel vozi taj mozda Fiat Stilo karavan? Bio kod coveka u Grncari i staje covek i pita gde je bosista. Uputi ga domacin i na kraju ga pita odakle je. Rece neko selo iz Pocerine, ne secam se tacno imena. Kaze tata, ako ode kod tog, zajebace se. Kod njega na skoro svakoj pumpi ne valja rotor.Evo price,slicni poblemi kod jednog cike u selu na rajki 65,covek ima problem slican i zove da mu skinem bos pumpu da je proveri kod bosiste,sumlja na nju.Ja skinem i kazem neka ti je bog u pomoci,ode on kod bosiste,ovaj pumpu na sto i provera,kaze pukao rotor kraj,popravka 170 eura,ovaj kaze skupo necu,ode kod drugog isto na sto pumpa provera kaze majstor puko rotor servis 160 eura,kaze skupo idemo dalje,ode u Grncaru(susedno selo clana Tome) pumpa opet na sto i provera kaze bosista puko rotor i crkla brega servis 160 eura,ovaj poludeo i ode i kupi novu pumpu 210 eura,garancija,glanc nova,ja namestim pre neko vece upalim traktor radi kao sat,ujeda na gasu,kazem dovidjenja kad opet sutra isti problem i sa novom pumpom,sad se vec vidi da nije do pumpe,kazem ja otvaraj rezervoar kad ono u njemu parce nailona-kese koje se pri pranju rezervoara zalepi unutra i nece da izadje a kad traktor radi povremeno zacepi delimicno ili skroz dovod goriva i otud ceo problem.On se iznervira i posalje pumpu u IPM i oni konstatuju da je pumpa potpuno ispravna i da moze jos ici,naplatili proveru,prsten-cetkice,stelovanje i vratili nazad.Sad ima dve pumpe.
E sad jako je zanimljivo kako bosisti imaju odlicnu zvaku za prevaru u startu,ali bas svi,jako,jako interesantno imaju svi istu pricu da uzmu pare za nista.
moraju li u potpunosti dihtat. postoji li opcija zamjene istih posto su upresani u pumpu.