Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U nekim poslovima mu je falilo to malo sto je ustrojen. Na primer ako ga zagusis, lakse ce da probije turazu(gas) ako dobije vecu kolicinu goriva. Kaze, za transport bio nezamenljiv. A krenulo ga prosle(preprosle) godine sa generalkama... Za godinu dana 3 generalna remonta, a smesi se i cetvrti koji skoro kosta kao ova 3 zajedno (MB OM 352A)On ako je njega stalno pržio na 3000 obrtaja motor bi svakako prskao
taj motor ima sasvim dovoljno snage za taj traktor i na 2000 obrtaja
Sutra jos tockove i gazista da se skinu,pranje i farbanje.Razbucali ste ga posteno ljudski!
U nekim poslovima mu je falilo to malo sto je ustrojen. Na primer ako ga zagusis, lakse ce da probije turazu(gas) ako dobije vecu kolicinu goriva. Kaze, za transport bio nezamenljiv. A krenulo ga prosle(preprosle) godine sa generalkama... Za godinu dana 3 generalna remonta, a smesi se i cetvrti koji skoro kosta kao ova 3 zajedno (MB OM 352A)
Tako je moj kombajner ubacio u 577 S44 od Tamica. PUmpa bila na 3000obrtaja i tako radio nekoliko godina. Przio ga po gasu, isao ko lud a traktor imao bas bas snage. Po preporuci nekoga smanji obrtaje i posle godinu dana rada u istim poslovima je zbog manje snage (a samim tim i veceg opterecenja) otisao motor. Kaze em je bio brzi, em je imao vise snage. Uradio je generalnu i vratio pumpu na 3000obr.
U nekim poslovima mu je falilo to malo sto je ustrojen. Na primer ako ga zagusis, lakse ce da probije turazu(gas) ako dobije vecu kolicinu goriva. Kaze, za transport bio nezamenljiv. A krenulo ga prosle(preprosle) godine sa generalkama... Za godinu dana 3 generalna remonta, a smesi se i cetvrti koji skoro kosta kao ova 3 zajedno (MB OM 352A)
On kaze da je zbog toga. Nakon sto je smanjio obrtaje poceo je da gubi snagu,verovatno i zbog dotrajalosti. Ostali su otisli od vise hiljada radnih sati...A možda je motor otišao iz drigih razloga, jer ima 100 godina, loše ulje ...
- - - - - - - - - -
Jel i na ovim drugim traktorima bio smanjen broj obrtaja?
To se ija pitam... Traktor je inace DV i to stari tip limarije sa uzanom kabinom!Nezz kako mu ne bruji pa kad dođe na 2300 kod mene imam osjecaj da ce se razletiti...