sinisa1979
Član
Pošto se 25 godina baviš poslom koji ne razumeš,je l' bi mogao meni da napraviš zupčanik za pogon kompresora za IMT577?Posto se na razumem u zupcanike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto se 25 godina baviš poslom koji ne razumeš,je l' bi mogao meni da napraviš zupčanik za pogon kompresora za IMT577?Posto se na razumem u zupcanike
Ispazni PPKod Toma Vinkovica su pravi zubi na konusno/tanjirastom paru (da bi vuca napred i nazad bila ista).
Ako trba da se menja rotor i glava pumpe moje skorasnje iskustvo govoi da je bolje kupiti novu pumpu. Moje misljenje!Imam jedno pitanje,pocela je da me zeza rotaciona pumpa na 539,traktor sve normalno pali i radi ali nema vise snagu i brzinu kao pre,sad me zanima da li nesto skodi traktoru ta pokvarena pumpa i koliko kosta remont pumpe?
Kod mene na 560 je glanc nova IPM i ujeda na gasu
Ide sve ko po lojuDa je samo sa bosistima.Poteralo ga gadno ove godine.
Je li neko ugrađivao auto-kuku na traktor, ali nekako jednostavno .
Ako ko ima slika neka postavi.
Može li se napraviti da se montira na postojeći T komad nekako ali da se može skinuti, ili je lakse napraviti onaj poseban nosač za kuku?