nikola indjija
Član
Cekamo da rakovici skoci cenaKo zna šta je njega načelo,to je bio momenat samo,verovatno bi pukao i da je išao prazan...
Nidžo šta bi od kupovine sedmice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cekamo da rakovici skoci cenaKo zna šta je njega načelo,to je bio momenat samo,verovatno bi pukao i da je išao prazan...
Nidžo šta bi od kupovine sedmice?
Bolje kupi neki poolovnjk a da je ocuvan koliko toliko i uradi mu generalnu
Verovatno su se sjele zabice na korpi. Pokusaj smanjiti slobodan hod pedale na 2cm najvise.Otpustis vijak i zakrenes osovinu sto ide u zvono i stegnes ,pa probas dal ima lufta. Nije pozeljno bas bez lufta skroz.Drugi stepen mozes ustelovati kroz donji poklopac zvona.Ako nepomogne morace na pola
Posto vidim pratite oglase evo i jedna informacija,prijatelj mi pre neki dan kupio 560 valjda 85.god,noviji tip bez kabine hidro volan,gume bas dobre ali 14-estice,ocuvan vrlo solidno,4500,evra okruglo.Nemojte reci da je to skupo,jer je prvo isao na 558 obisao da ne kazem pola srbije i nista sto vredi nije bilo ispod 3300-3700.
Dajte neku sliku bar sa neta?Dole mozes samo drugi stepen ustelovati tj hod kardanske lamele. Imas na tri mesta vijke za stelovanje drugog stepena .Mislim da bise m8 za 13 kljuc. nemam sad sliku da stavim da lakse vidis gde se radi.onaj vrh od sublera je priblizna mera ili oko 1,4-2mm mah mora biti luft. Mada mi to mirise da ce morati na pola
imamo 560 zato pitam, kupio bih 577 motor, vazno !pozzz.. imt 560 i 577 prednji most istina ? Kod 6 rupa pase sraf na sraf ?
pozzz.. imt 560 i 577 prednji most istina ? Kod 6 rupa pase sraf na sraf ?
izvinjam , ja sam madar, ne govorim srpski jezik dobro, ali ucim ! Bubu znaci ima razlika, treba pobrusiti ?Rudy, pisi malo razumnije. Kolevka od 560 treba da se prepravi da pase na 577. Inace, rukavci su na 560 plici za 5cm nego na 577.