AcA OPEL
Član
I ja to rekoh da mu predlozim,ali voli covek da se pravi pametan pa nisam hteo da se grudvam s njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo kako izlazi. Mirko evo kako se podize i 560 na brdu
Kakvo sam ja drvo obarao u trecem drvoristu sa 560 pre jedno 3 godine,sa sve korenjem,neki divli ringlov,uglavnom visoko drvo,kao orah u puno velicini,spojio 3 sajle i vezao drvo na skoro pola visine a za traktor na gornjoj poteznici,posto je to bila kao elasticna veza,iz jedno desetak dobrih zaleta sam ga oborio,dodjem u rikverc do drveta i onda prvom brzohodnom pun zalet,svakim trzajem sam cupao korenje duboko u zemlji i sve vise zemlje se odizalo,kad sam oborio drvo korenje je povuklo jedno 2 kubika zemlje,imao sam posle vise posla zatrpavati rupu nego seci celo drvo ,560 je tezak puno,za tu snagu koju on ima malo je pretezak.Da sam to isto drvo pokusao cupati sa ursuzom ,ne bih nista uradio,verovatno pri punom trzaju bi se podigao zadnji kraj traktora ,jer je drugi kraj sajle bio zakacen visoko na drvetu.