zarkovmali
Član
Gle stvarno pise imt nazad mozda je prototip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakav je ovo imt? jel u pitanju prepravka ili neki rijetki model?
http://www.olx.ba/artikal/16819463/traktor-imt/
sve ok, razumem kako treba i sta treba ! Gde moze kupiti S44 motor ? u vasar Ruma ili gde ? PozzHvala lepo!
To je prepravljeno kako bi trebalo da bude ali tu nisu samo dodavane plocevine vec je i secena kolevka spram donja 2 srafa.
A da zdravlje popravljas?Svi bi mi voleli novije traktore..Veli da su europski traktori funkcionalniji bome se ja držim starijih europu popravljati skupo dođe.
A da zdravlje popravljas?Svi bi mi voleli novije traktore..
U palanci ti je svaka druga masina tj traktor ili kombajn nalickan kao nov, e sad nisu svima losi motori ili imaju neku veliku falinku jednostavno mnogo ljudi prodje i vidi ih i tako se siri glas o masinama a neki od tih ljudi ne koristi internet... ja sam video rakovicu mislim 76 dv kao nova ali nisam mogao da je vidim izbliza zbog velike mase ljudi koji su se okupili oko njeGledam danas u Smederevskoj Palanci imt 565 uglancan sija se ko da je juce izasao iz fabrike . Motor ofarban ko da je nov. Nešto mi to bilo sumnjivo. Mora da mu je motor loš kad je tako ofarban i izglancan. Ili je stvarno nov????
Kako god okrenes ako je kvacilo staro tj nije odavno radjeno moraces ga rastaviti i remontovati sreca pa ima se kupiti svaki deo posebno tako da je sto se tice remonta nije preterano skup.A ako je kvacilo visoko i odvaja pri samom vrhu lamela je pri kraju, kako se lamela trosi potisna ploca ide napre poluge koje je podizu idu u nazad i podizu kvacilo....Dali neko zna? Kvačilo mi visoko odvaja ali ne proklizava i tako teram već duže vreme.E sad je počelo da kad sam u vožnji neće da odvoji uvek,nekad odvoji odma a nekad još par metara vuče pa tek onda odvoji.I to se ne dešava stalno.Dali je neko imao problema takve vrste sa kvačilom na imt-u 533.