Bubu
Član
Sad ja znam sto se vama traktori u brdu lome, pa vi pod punom turazom stisnete blokadu i eto karambola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mesas babe i zabe,jesi li ti imao 549 bez prednje vuce pa da vidis kako odlasi konusno tanjirasti i menjac po sumi i brdima,ovako sa DV pola posla odradjeno.
Vecina nema iskustva u ekstremnim uslovima brda i sume pa nemojte se bezveze lomiti oko tih tema kao sto se i ja ne lomim oko necega gde nemem iskustva.
A to ako ti presaltas u sred brda traktor s medjugasom s punom prikolicom drva(nema kocnice) ja ti poklanjam oba traktora.Samo neznam sta ti smatras za brdo.
- - - - - - - - - -
Ja i braca imamo veliko iskustvo u prevrtanju i skakanju s traktora,to nam je uza specijalnostMalo smo se smirili u zadnje vreme,a i suma se isekla
Imam jedno pitanje,na desnoj polugi od 558 ima onaj gvint sto sluzi za stelovanje poluge,e sad kad ga okrecem on malo malo pa zaglavi pa moram da okrenem krug u nazad.Jel zna neko koji je problem?
Pokojni deda je jednog lika što je se iživljavao zaustavio,lupio šamar i poslao peške kući
Ko radi mnogo u takvim uslovima može za male novce kupiti BNT guseničara i raditi ko čovek,ne rizikovati život i lom traktora