nije ti pala napamet širina?леп рогоња, нема шта....
а што се тиче кометнара да не може да прође кроз село, јер то кидаш телефонске каблове, пошто ми само то пада на памет...
širi je od 3 metra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije ti pala napamet širina?леп рогоња, нема шта....
а што се тиче кометнара да не може да прође кроз село, јер то кидаш телефонске каблове, пошто ми само то пада на памет...
Jeste malo je ostriji 560 sa rotacionom pumpom,mada to ne bi trebalo toliko da se odrazava u voznji,pre ce biti da su mu mozda dizne lose ili ima neki drugi problem sa PVP.Imt 560 su inace malo lenji na gasu al ne bi trebalo ni da oseti praznu prikolicu u nekom manjem usponu.Jel ostri 560 na gasu sa rotacionom ja ovaj jedan sto ga ponekad koristim je novi tip sa liniskom i bas je lijen, praznu prikolicu gdje vozim sa 539 trecom tu 560 mora drugom.
Skines senzor i stavis cijev i manometar direkt na motor.Ako opet zeza onda je crko ventil na pumpi.Tacnije pukla opruga.
Druze moj,ja sam se najahao traktora da nemas kose na glavi,560 ovaj moj je izuzetno ostar na gasu,pumpa je glanc nova IPM,zajebi kojekakve bosiste koji danas rade pumpe pa su traktori ovakvi ili onakvi.560 sa linijskom pumpom je mrtav,to je cinjenica a ovde kad se rade neka poredjenja niko nepise taj detalj,nepise koje su gume 14 ili 16 sve je to razlika,kakav je motor....Jeste malo je ostriji 560 sa rotacionom pumpom,mada to ne bi trebalo toliko da se odrazava u voznji,pre ce biti da su mu mozda dizne lose ili ima neki drugi problem sa PVP.Imt 560 su inace malo lenji na gasu al ne bi trebalo ni da oseti praznu prikolicu u nekom manjem usponu.
nije ti pala napamet širina?
širi je od 3 metra?