bobanvrb
Član
Ovi dw prazni u rikverc idu uz zid ako treba.To mnogo olakšava da se do drva dođe.Teži su neznatno u odnosu na ove bez prednje što opet nije loše kada su pod teretom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što mu vrijedi prva vučakad je prednji kraj stalno u zraku?
Ima lance kopitare na njemu isto tako da sad nisu bili.
I koriste ga samo za borovinu jer ne daju s lkt vući pravila eu radi tonaže.
Ima i desetak konja vuče samarice.
ja nisam ali ima ko jeste i u mom selu pa sam imao jako zustru raspravu sa tim momkom i zvao sam policiju pa je nakraju morao da ocisti putVedrane, nadam se da nisi tako stalno upropašćavao put.
Sad je znači bolje što nema prednju vuču?
Ovi dw prazni u rikverc idu uz zid ako treba.To mnogo olakšava da se do drva dođe.Teži su neznatno u odnosu na ove bez prednje što opet nije loše kada su pod teretom.
izvini 577, ali baljezgas previse. prednja vuca je skoro sav poso u sumi. pusti ravnicarske predjele i snimke po yutubu gdje drva rade a nagib terena maximalno 3%. da samo znas koliko je upravljivi traktor sa prednjom vucom gdje su kolotrazi dubine preko 30cm.
kremator: ferkic je nesto drugo. kratak,lagan. sve ima prednosti i mane. ali prosla godina kako je kisna bila to je ne daj boze. traktori sa prednjom vucom nisu smjeli voziti vise od 3 metra drva na malim prikolicama jer potjera traktor niz sumske puteve. ode ko na sankama.
Kada se na ferkica stave gume 12.4, ide unazad kao da ima prednju vucu![]()
izvini 577, ali baljezgas previse. prednja vuca je skoro sav poso u sumi. pusti ravnicarske predjele i snimke po yutubu gdje drva rade a nagib terena maximalno 3%. da samo znas koliko je upravljivi traktor sa prednjom vucom gdje su kolotrazi dubine preko 30cm.
kremator: ferkic je nesto drugo. kratak,lagan. sve ima prednosti i mane. ali prosla godina kako je kisna bila to je ne daj boze. traktori sa prednjom vucom nisu smjeli voziti vise od 3 metra drva na malim prikolicama jer potjera traktor niz sumske puteve. ode ko na sankama.
jel netko ugrađivao u imt 533/539 nove turske klipnjače iz jusela????
kakvi su bepco sklopovi motora i ležajevi radilice??
Za oranje sa gumama 12.4-28 ferguson nema dovoljno snage.Možda u nekoj lakoj zemlji i može da ore sa tim gumama.Za tanjiranje oranog zemljišta je bolje.Imao sam par godina te gume na 539 ali sam vratio na standard 11.2-28.Tafe nosi standardno 12.4-28 ali on ima činimi se drugačiji menjač i malo jači motor.
Ja nisam menjao klipnjače a inače sam kupovao indiske klipove i karike-one skuplje.Indiska pumpa za ulje,kotor ležajevi.košuljice nisam menjao ostavio sam moje samo razbušio za klipove od 539.Ja nisam smeo da kupujem turske delove jer sam se naslušao svega i svačega.
Danas treći put jubilarno mijenjao semering na osovini gdje se kopča sajla obrtaja u imt 539.Kupovo sam i skf kad sam ga otpakovao on tvrd kao da je pečen.Sve odradim kako treba,namažem kućište mašću,ravno ga utisnem,namažem malo unutarnju stranu i polako umetnem i opet prokapa.normalno stranu sa federom okrenem prema glavi,do ulja i svedno.Jedinokontam možda ga treba utisnuti skroz u kućište a ne samo da poravna ali onda će zatvorit onu rupicu đe kapa.Svaki savjet dobro došao.