bobanvrb
Član
Ovi dw prazni u rikverc idu uz zid ako treba.To mnogo olakšava da se do drva dođe.Teži su neznatno u odnosu na ove bez prednje što opet nije loše kada su pod teretom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što mu vrijedi prva vučakad je prednji kraj stalno u zraku?
Ima lance kopitare na njemu isto tako da sad nisu bili.
I koriste ga samo za borovinu jer ne daju s lkt vući pravila eu radi tonaže.
Ima i desetak konja vuče samarice.
ja nisam ali ima ko jeste i u mom selu pa sam imao jako zustru raspravu sa tim momkom i zvao sam policiju pa je nakraju morao da ocisti putVedrane, nadam se da nisi tako stalno upropašćavao put.
Sad je znači bolje što nema prednju vuču?
Ovi dw prazni u rikverc idu uz zid ako treba.To mnogo olakšava da se do drva dođe.Teži su neznatno u odnosu na ove bez prednje što opet nije loše kada su pod teretom.
izvini 577, ali baljezgas previse. prednja vuca je skoro sav poso u sumi. pusti ravnicarske predjele i snimke po yutubu gdje drva rade a nagib terena maximalno 3%. da samo znas koliko je upravljivi traktor sa prednjom vucom gdje su kolotrazi dubine preko 30cm.
kremator: ferkic je nesto drugo. kratak,lagan. sve ima prednosti i mane. ali prosla godina kako je kisna bila to je ne daj boze. traktori sa prednjom vucom nisu smjeli voziti vise od 3 metra drva na malim prikolicama jer potjera traktor niz sumske puteve. ode ko na sankama.
Kada se na ferkica stave gume 12.4, ide unazad kao da ima prednju vucu
izvini 577, ali baljezgas previse. prednja vuca je skoro sav poso u sumi. pusti ravnicarske predjele i snimke po yutubu gdje drva rade a nagib terena maximalno 3%. da samo znas koliko je upravljivi traktor sa prednjom vucom gdje su kolotrazi dubine preko 30cm.
kremator: ferkic je nesto drugo. kratak,lagan. sve ima prednosti i mane. ali prosla godina kako je kisna bila to je ne daj boze. traktori sa prednjom vucom nisu smjeli voziti vise od 3 metra drva na malim prikolicama jer potjera traktor niz sumske puteve. ode ko na sankama.
jel netko ugrađivao u imt 533/539 nove turske klipnjače iz jusela????
kakvi su bepco sklopovi motora i ležajevi radilice??
Za oranje sa gumama 12.4-28 ferguson nema dovoljno snage.Možda u nekoj lakoj zemlji i može da ore sa tim gumama.Za tanjiranje oranog zemljišta je bolje.Imao sam par godina te gume na 539 ali sam vratio na standard 11.2-28.Tafe nosi standardno 12.4-28 ali on ima činimi se drugačiji menjač i malo jači motor.
Ja nisam menjao klipnjače a inače sam kupovao indiske klipove i karike-one skuplje.Indiska pumpa za ulje,kotor ležajevi.košuljice nisam menjao ostavio sam moje samo razbušio za klipove od 539.Ja nisam smeo da kupujem turske delove jer sam se naslušao svega i svačega.
Danas treći put jubilarno mijenjao semering na osovini gdje se kopča sajla obrtaja u imt 539.Kupovo sam i skf kad sam ga otpakovao on tvrd kao da je pečen.Sve odradim kako treba,namažem kućište mašću,ravno ga utisnem,namažem malo unutarnju stranu i polako umetnem i opet prokapa.normalno stranu sa federom okrenem prema glavi,do ulja i svedno.Jedinokontam možda ga treba utisnuti skroz u kućište a ne samo da poravna ali onda će zatvorit onu rupicu đe kapa.Svaki savjet dobro došao.