MONTOYA
Član
To ti ide produzeni reducir, moze i obican
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako bro od mraza tu? Taj dizao više tereta nego Švraceneger 70-ih. Verovatno je nešto napred bilo kao teg.Није му ништа, и брезоне је покидао, кућиште мало напукло. да бар ради нешто, само се вози до продавнице да пије . И блок му је пукао од мраза.
Kako bi to funkcionisalo sa plugovima obrtačima? Razmišljam da stavim pumpu na kardan i posuda pozadi za ulje i da je povežem na razvodnik. Imao bih nezavisnu hidrauliku za obrtanje.Za nuždu jedno crevo sa te kocke preusmeriš u dvosmerni razvodnik a iz razvodnika povratni vod na mesto predviđeno za to.
Pitanje je kako bi funkiconisalo ono što je predložio Bobo. A ovo za pumpu na kardanu sve jasno.Što ne bi funkcionisalo, od pumpe na razvodnik sa njega izvode za creva i preliv u posudu nazad i to je to.
I jel može tako da podigne neki priključak na poluge pa da pebaciš na razvodnik? Naprimer plug obrtač.Taj sistem imam na 549, jedno crevo sa kocke na razvodnik i povrat na čep za sipanje ulja, i radi mi već evo 4 godine bez greške ali kad prebaciš ručkicu na kocki da koristiš razvodnik onda poluge nerade, to je mana pa zato treba pomoćna pumpa.
Da li bi mogli da slikate kako je odrađen ovaj sistem?Taj sistem imam na 549, jedno crevo sa kocke na razvodnik i povrat na čep za sipanje ulja, i radi mi već evo 4 godine bez greške ali kad prebaciš ručkicu na kocki da koristiš razvodnik onda poluge nerade, to je mana pa zato treba pomoćna pumpa.