milovan vrsac
Član
Sta je potrebno sve da bi se ugradio taj razvodnik. Mene konkretno interesuje za imt 565,treba mi jos tri izlaza za valjak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala lijepo.Ne moze, uzmi tandem pumpu ako ti trebaju dve...
Ja se izvinjavam,al jel ko upoznat da li ove dvije pumpe mogu da se ukombinuji i ako mogu kako?
Zahvaljujem unaprjed...
E bas to da napakujem razvodnik na dzojstikA sta hoces da uradis? Da imas hidro volan i da imas dodatne prikljucke?
To se uradi sa kadrom pumpom i regulatorom stalnog protoka kao sto ima torpedo onu kocku. Ili kao sto kaze kolega uzmes tandem pumpu pa jedna za volan jedna za razvodnik.
AhahahPozdrav, na imt 577 sam promenio pumpu hidraulike, stavio sam novu indijsku i nakon 2 meseca je zaštekao regulacioni ventil, nije hteo da diže, izvadio sam pumpu i odblokiro ventil i sada mi se dešava da digne kada se pomeri ručica ali neče nikako da spusti, hidraulik ostaje u gornjem položaju. Jel moguče da sam nešto krivo sklopio u ventilu pa mi zbog toga neče da spusti?
Ja imam od tafe pumpu pa se to dogodilo.Ima možda neki kvalitetniji regulacioni ventil za kupiti pa da se to ne deša?
Nebi baš svaka 2 mjeseca vadio pumpu.