pešut
Član
Postoji razvodnik sa dve sekcije kod koga je jedna za jednosmerni a druga za dvosmerni klip. Znači ima dve ručice i tri priključka pozadi za creva bi imao. Čini mi se da je i sa cenom tu negde oko 60ak eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo mozes li pojasiti taj jednoradni i dvoradni nacin rada.?
Kod mene ovako radi na dvosmernom cilindru, mislim da iva rucica nemoze da se okrene ulevo vec samo udesno, verovatno je sada u pravoj poziciji.Kolega misli na odabir da li se želi raditi sa jednosmernim ili dvosmernim cilindrima. Prvi koriste jedno a ovi drugi dva creva iz razvodnika
Bobo mozes li pojasiti taj jednoradni i dvoradni nacin rada.?
Nemoze prema blatobranu, udara u ovu rucicu do nje. ovako kako stoji radi kako treba.Pre par dana sam pogledao na jednoj Rakovici isti razvodnik i ista prica.
Postovanje, jel nema neki jednostavniji nacin za montazu za dvostruku kipu? Meni bi trebalo za IMT-539 zbog malcera
Bobo jel moze da se stavi pumpa kod kompresora(tu gde stavljaju krilnu za volan da se stavi zupcasta)i ona da se iskoristi za dodatne izvode hidraulike,tada bi traktorske poluge radile nezavisno?Nema... ili rade samo poluge ili radi samo pomak na malčeru. Kod 539 dakle naj prije podigneš malčer u zrak i ako je hidraulik dobar da ne popušta brzo, prebaciš komandu na dodatni razvodnik, pomakneš malčer kud želiš i onda vratiš komandu na podizanje ili spuštanje malčera. spustiš ga na zamlju i malčiraš... Ako misliš u radu cimati lijevo-desno, onda ti treba dupli razvodnik gdje će prva ručka "glumiti" komandu za podizanje i spuštanje malčera a druga, dvoradna komanda za izmicanje malčera lijevo-desno...
Može se to na 539 složiti, bila su dva videa na youtubeu ali ih je čovjek sklonio. radilo super i glatko...