Kolega malo je novca za celog da pretrese.A ovog će za 9500 pretresti uzduž i popreko....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega malo je novca za celog da pretrese.A ovog će za 9500 pretresti uzduž i popreko....
Ljudi godinama rade i teške operacije sa traktorima bez prednje vuče, sad odjedared ne mogu ako nemaju pv.... Tu nisi u pravu.Šta ce da radi sa 5100? To je traktor bez prednje vuče koliko se sećam? Transport,neka velika sejalica,za bilo sta ozbiljnije i teze treba mu prednja vuča. Šta je alternativa? Po meni Belarus i Bog da ga vidi. 20ha tezih radova je kesa od posla i Rus to obavlja bez problema. Neće imati problema sa nabavkom delova nečega što se više ne proizvodi i opravkom nečega što se ne može opraviti jer je jednostavno fabrički promašaj.
I još uvek rade! Eno ima dva u selu. Jedan je glavni na gazdinstvu (5100) a drugi je donedavno bio glavni (5135) i radio je sve teške rabote a sad radi prevoz, rolo presa, žitna sejalica.....Rus nije opcija,prvenstveno radi menjaca. Generalno nisam ni ja za tu opciju al napraviste sad da su to takvi krsevi od traktora a oni odradili po ekonomijama i privatno posla itekako. Kao da ne mogu na ulicu izaci bez kvara.
Не фали њима ништа али знам масу људи који га не могу оварисати, једноставно тај распоред брзина је глуп да глупљи не може бити. Опет имт мењач је прост за шалтање.Ne razumem zasto ne rus zbog menjaca,sta fali bilo kom menjacu na rusima ?.Ni jedan model nema nikakvog problema sa menjacem,ja bar nisam cuo,nebitno koji je model.
Loši majstori ga pravili.... Ako bude na prodaju javi mi. Samo neka ne bude ove godine.Kod nas ih je bilo dosta u selu.Ostalo je svega 2 kom.Jedan stoji već godinama i služi kao kokošinjac jer čim krenu da rade nešto rikne pa su digli ruke od njega.