Rade ima sve što treba.Nove i polovne delove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ranko 250 uzmi najbolje sklopove koji se mogu naći kod nas. Mislim da ti je Europop najpovoljniji, ja sam kod njih uzimao indiske sklopove kad sam radio 533. Traktor je napravio 1700 sati i ne pokazuje znakove istrošenosti.Probio je vodu vjerovatno je zbog toga pohrđao
Montoya
Pa ako nisu nešto preskupi pa da se uzmu i perkinsovi
Ko je najpovoljniji za dijelove, koja prodavnica?
Evo ovdje se auspuh bolje vidi
![]()
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Ako ne uzmemo perkins onda ćemo te indijske@ranko 250 uzmi najbolje sklopove koji se mogu naći kod nas. Mislim da ti je Europop najpovoljniji, ja sam kod njih uzimao indiske sklopove kad sam radio 533. Traktor je napravio 1700 sati i ne pokazuje znakove istrošenosti.
Takav je raspored kod nas, a takav je i po knjiziLevo dole prva.Desno gore druga,sredina gore treca,desno dole cetvrta,sredina dole peta.levo gore rikverc.
Ima kod drugara za 320e ipl sklopovi ako te zanima javi se p.pAko ne uzmemo perkins onda ćemo te indijske
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
E to neznam,cak nisam ni cuo da kod nekog ima takav raspored u menjacu.Hvala Miloš D.T,znaci kod mene je pomesano,otvarali su menjac prethodni vlasnici. Da li mu predstavlja problem,tj te pomesane brzine?
4 спора или успори мењач и ори 1 брзом.Koji je pravilan raspored brzina na 5106? Ulazio sam u 4 traktora i moj je peti,jedan ima samo tri +rikverc i standardan je raspored kao na 539,dva imaju raspored (a tu brojim i svoj)levo gore rikverc,levo dole prva,skroz desno gore druga,skroz desno dole treca,dole sredina peta i gore sredina cetvrta,a dvojica imaju na traktorima raspored gore levo rikverc,gore sredina druga,skroz desno gore cetvrta,dole levo prva,sredina dole treca i skroz desno dole peta. Koji je pravi raspored,da li znate?
Drale,koju predlazete onda da probam na mom tipu zemljista,za sad sam orao trecom za kukuruz i nije bilo nikad problema.
Ili su zubcanici od 542 ili 577 ili si pobrkao nestoHvala Miloš D.T,znaci kod mene je pomesano,otvarali su menjac prethodni vlasnici. Da li mu predstavlja problem,tj te pomesane brzine?