Колико сам видео на јт, мотор ради у високим обртајима. А захват 50-60 центиметара.
I ne samo to..
Taj čika Mile krije cenu kao zmija noge. Ljudi ga pitaju na YouTube za cenu, on neće da kaže, već ostavlja broj telefona za Viber. Ok, kontaktiram ga na Viber, on piše da ne me vidi dobro poruku, pa onda briše tu poruku, pa piše da je najbolje da me pozove na telefon. Ja kažem da ne mogu da razgovaram, zanima me cena, on kao manijak krenuo da me okreće na mobilni, tako da sam morao da ga blokiram i na Viber i na telefon.
Strašno, kakvih sve dalabu ima.
Elem, da li neko zna koliko maximalno drva (u cepanicama, ili trupcima) može da se spakuje na prikolicu za IMT 506 (SX je moj model), a da IMT 506 može to da povuči i izvuče.?
Put ,kojim se vuče., je šumski, davno prokopan, ima jedan deo uzbrdica od oko 30% uspon, pa ostatak je oko 10% uspon.
Gledao sam na YouTube, potrošnja IMT 506 , sa prikolicom, sa njih trojicom od po 100 kg, (dvojica u prikolici, jedan vozi), po asfaltu, matematika kaže da na 100km IMT 506 potroši 25litara, što je meni prihvatljivo, jer kada plaćam seoski traktor IMT 539, da mi izvuče 10 kubnih metara drva u cepanicama (sa njihovim utovarom i istovarom), oni naplate 150evra, a razdaljina od šume, (gde su drva), do kuće je nepunih 500metara , u jednom pravcu.
Tako da mi se isplati da kupim prikolicu za IMT 506 i sam sve izvučem. Neću sigurno potrošiti 150evra za gorivo na 10 kubika drva.