Sapatnik
Član
Да ли си дирао шрафове за штеловање на карбуратору? Ако је оваква онда не ваља, кратка је и има слабу опругу. Шта је са старом иглицом било
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokušavao sam da zatežem sajlu do iznemoglosti ali i dalje ne odvaja lepo, čak sam skidao i poklopac na kvacilu i popuštao i stezao onu pločicu sa dve rupe, ne znam meni to izgleda kao da poluga kvacila nema dovoljan hod, lamele kad sam gledao nisu potrošene, 0.1m manje od novihНа овој врућини се разбије и кад се угреје машина. Како си пробао да наштелујеш квачило?
Takođe kad sam skinuo taj poklopac koji odvaja kvačilo curilo je ulje, da li je to normalno?Pokušavao sam da zatežem sajlu do iznemoglosti ali i dalje ne odvaja lepo, čak sam skidao i poklopac na kvacilu i popuštao i stezao onu pločicu sa dve rupe, ne znam meni to izgleda kao da poluga kvacila nema dovoljan hod, lamele kad sam gledao nisu potrošene, 0.1m manje od novih