Pa to se i meni desavapocerina je napisao(la):Verovatno je mislio da mu po malo hidraulik upusta poluge pa ih opet vrati na gore

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to se i meni desavapocerina je napisao(la):Verovatno je mislio da mu po malo hidraulik upusta poluge pa ih opet vrati na gore
Kad se promeni taj semering prestaje cupkanjeCVEJA Po je napisao(la):Pa to se i meni desavapocerina je napisao(la):Verovatno je mislio da mu po malo hidraulik upusta poluge pa ih opet vrati na gore![]()
!!Ja sam mislio a,i neki jos ljudi sto imaju Rakovicu tu u selu da su mi otisle gumice,tj semering onaj na klipu!!!Posto oni od kad su to uradili vise ne skacka!!??
![]()
Po meni je to puno para. Jedan u selu mi je nudio 65 sa kabinom, 86 godiste, jos nije zrela za generalnu ali tu je za 3500 evramladja kg je napisao(la):Iso gledao rakovicu 84 god nasminkana bez kabine 4oooevra,nije prvi vlasnik,kolko se krecu rajke tog god, hvala
mislim da ima udela i ventil tu,pa bi zamenio ventil i semering na klipu.koliko jeCVEJA Po je napisao(la):Pa kakve veze ima onda ventil sa tim?![]()