radashin
Član
Ne, ne, mislim na onaj crveni bez kabine.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je sve to odrađeno sem ploče tako da bi me interesovalo ko ti je radio ploču i koliko je koštalo?Pozdrav kolege, samo da se javim da sam rešio problem s hidraulikom, nema više cupkanja, lupkanja u ploči, popuštanja poluga u radu, ploča servisirana , novo ulje Modričino HD 68, nov filter, novi dihtung ploče, manžentna klipa i gumica hilzne(kako ko zove) nove, ploča stegnuta sa kilo ključem kao i hidraulik. To je to radi perfektno , kada je ostavim sa podignutim polugama danima ne popušta, nzm šta još da kažem osim da sam sve to sam rasklopio (poslo ploču na remont) i sklopio prvi put u životu . Zahvalan sam kolegama sa foruma koji su pomogli, zahvalan snimcima sa Yt. ( Edinzero), forumima na Fb. I ponjviše majstoru iz trstenika sa kojim sam se čuo kad god bi mi šta bilo nejasno ili mi zapelo, čovek uvek sas strpljenjem me je saslušo i dao nesebično savet. Živi bili i zdravi mi ostali!!!
O pozdarv komšija,ploču radio Miloš Novićević iz Trstenika(za njega sam se odlučio na osnovu preporuka na Fb. i kada sam ga prvi put zvao da pitam za cenu čovek se detaljno raspitivao za problematiku- tegobe hidraulika uz savet kako da se ispita, nije bilo kao kod ostalih pošalji ploču) br. telf.063/77-30-765. Slanje isključivo po Poštinoj brzoj pošti, slanje, preuzimanje nazad sa remonta cirka (uz ploču stiže manžentna klipa, gumica hilzne i dihtung ploče)19.000 din.Kod mene je sve to odrađeno sem ploče tako da bi me interesovalo ko ti je radio ploču i koliko je koštalo?
Hvala. Koliko dugo je bila kod njega?O pozdarv komšija,ploču radio Miloš Novićević iz Trstenika(za njega sam se odlučio na osnovu preporuka na Fb. i kada sam ga prvi put zvao da pitam za cenu čovek se detaljno raspitivao za problematiku- tegobe hidraulika uz savet kako da se ispita, nije bilo kao kod ostalih pošalji ploču) br. telf.063/77-30-765. Slanje isključivo po Poštinoj brzoj pošti, slanje, preuzimanje nazad sa remonta cirka (uz ploču stiže manžentna klipa, gumica hilzne i dihtung ploče)19.000 din.
Jel si možda prespojio hidrouliku da možeš da koristiš poluge i izvode bez okretanja ventila?Nedelju dana, mora ležati u kadi bar 5/6 dana kod njega.
Ovo je nažalost jako tačno.Mnogo , mnogo smo postali prljav narod što je izuzetno porozno za naš opstanak, lažovi prevaranti i ostali su se namnožili.
Nebih se složio. Sve polazi baš od nas takvih kakvi smo..Sve dolazi od vrha. Problem je što taj vrh biramo mi takvi kavi smo. Većina bar, čast manjini.